Silivri Facebook
banner88

Mayıs ayı gündemi meclisten geçti

Silivri Belediyesi’nin 8 Mayıs 2009 Cuma Günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen Mayıs Ayı Meclis Toplantısı II. Birleşiminin I. Oturumu’nda dört gündem maddesi görüşüldü.

Gündem maddelerinin üçü oybirliğiyle biri oy çokluğuyla kabul edildi
Gündemin ilk maddesinde Silivri Belediyesi 2008 yılı gelir ve giderleri kesin hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin diğer maddesi olan İlçemiz içkili iş yerleri bölgesinin tespit edilmesi ile ilgili İmar Komisyonunun görüşünde şu ifadeler yer aldı; “İlçemizde her türlü alkollü içeceğin verilebileceği içkili yer bölgesinin yönetmeliğe uygun olarak tespit edilebilmesi için gerekli inceleme ve araştırmanın yapılması, krokilerin hazırlanması ve işaretlenmesi, Silivri Kaymakamlığı’nın genel güvenlik ve asayiş durumu hakkında görüşünün alınması için dosyanın Ruhsat ve Denetim Şefliğine havale edilmesi uygun bulunmuştur.” İmar Komisyonu’nun görüşü, oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde görüşülen Alipaşa Mahallesi, Menzilcanbaz Mevkii, 3176-3177 nolu parsellerin 1/1000 ölçekli plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyon görüşünde şu ifadeler yer aldı; “Silivri Alipaşa (yeni Semizkumlar Mahallesi) 20H-IV pafta, 3177 nolu parselin (TAKS=0.20, KAKS: 0.40, Ayrık Nizam, 2 kat) olarak konut alanına alınması; 3176 nolu parselin park alanına alınması şeklindeki 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı tadilatı incelenmiş olup, komisyonumuzca uygun görülmüştür.” İmar Komisyonu tarafından uygun bulunan gündem maddesi, oy birliği ile meclisten geçti.

Gündemin dördüncü ve son gündem maddesi olan Kavaklı Mahallesi, 213 ada, 6 nolu parsel (eski 167 ada 1 parselin) 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı (plan notu değişikliği) İmar Komisyonu tarafından incelenerek, Mayıs Ayı Meclisinden oy çokluğuyla geçti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol