Silivri Facebook
banner88

Melis AVCI

Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi ile Turizm Meslek Lisesi karşısında bulunan 63.246 metrekarelik yeşil alana mülteci kampı yapılması istemi, bölgede tepki uyandırmış, Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’da bu duruma tepki göstermişti. Dünkü gazetemizde çıkan haberimizde de kararın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda beklemede olduğu belirtmiş, geçtiği takdirde gerekli itirazların yapılacağını belirtmiştik.

Haberimizin ardından gazetemize açıklamada bulunan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Bu karar meclisten geçmedi. Biz bu kararın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçmesine izin vermeyeceğiz. Böyle bir projeye izin vermemiz mümkün değil. Şuanda rapor İmar Komisyonu’nda beklemede. Bu projenin bu noktada hayata geçirilmesine izin vermeyeceğiz” dedi. Basın mensuplarının proje için Avrupa fonundan gerekli ödeneğin çıktığını söylemesi üzerine Başkan Turan “Ne çıkarsa çıksın, hiç önemli değil. Buraya bu kampın yapılmasını izin vermeyeceğiz” dedi. Başkan Turan, basının bu konuda dikkat etmesini ve yanlış bilgilerin kamuoyuna yansıtılmaması konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.
 
Dün İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin resmi açılış törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e, basın mensuplarının mülteci kampı hakkında sorular yöneltti. Çelik, konuyla ilgili bir bilgisi olmadığını belirterek sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol