Silivri Facebook
banner88

MEHMET UMUÇ'UN SAĞLIK DURUMU VE YOĞUN PROGRAM...

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yoğun parti çalışmaları kapsamında Kars Çengelli Köyü Derneği ile sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltı sonrası geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Mehmet Umuç’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Karakaş, Fatih Kolejine giderek, umre ziyaretinden dönen Fatih Koleji Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çatalbaş’ı da makamında ziyaret etti.

 

Mehmet Umuç’un sağlık durumu

 

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası nedeni ile rahatsızlığı devam eden AK Parti Meclis Üyesi Osman Umuç’un ağabeyini evinde ziyaret eden Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri, Umuç un sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Umuç, Karakaş ve beraberindekilere kaza sonrası sağlık durumunun iyi gittiğini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Çengelliler Derneği ile kahvaltıda buluştuk

Kahvaltı buluşmaları kapsamında Silivri’de faaliyet gösteren Derneklerle sabah kahvaltısında buluşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Kars Kağızman Çengelli Köyü Dernek başkanı Cabbar Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, Karakaş AK Parti hükümetinin Silivri’ye yaptığı yatırımlar ve siyasi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

Erkan Çatalbaş umreden döndü

 

AK Parti Silivri ilçe başkanı Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri, Fatih Koleji Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çatalbaş’ı da umre ibadetinin ardından ziyaret ederek “ Allah kabul etsin” temennisinde bulundu. Çatalbaş, Karakaş ve beraberindekilere hurma ve zemzem suyu ikram ederek hac ve umre ziyaretinin ehemmiyetinden bahsederek AK Partili heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol