Silivri Facebook
banner88

MHP Aday Adaylarını Açıklamaya Devam Ediyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz yerel seçimlerin yaklaşması ile Silivri Belediye Başkanlığı seçiminde başarıya ulaşacağına inandığı adaylarını birer birer açıklıyor. Daha önce yerel basında Devlet Bahçeli’yi ziyaretiyle anılan Afşın Düğencioğlu’nun aday adaylığını açıklamasının ardından yerel seçim çalışmaları hakkında ilk kez açıklama yapan Türkyılmaz “Bu süreci çok iyi değerlendirmek üzere çalışıyoruz. Her şey belirli bir plan dahilinde işlemeye devam ediyor. Bu süreçte yapacağımız tüm aktiviteler belirli bir çalışma takvimine dayanıyor. Silivri Belediyesi Başkanlığı önümüzdeki tek hedefimiz. Bu doğrultuda ilçe başkanlığımıza aday adaylığı için başvuran isimleri yönetim kurulumuzda değerlendirmeye alıyoruz.”dedi.
 
Bu güne kadar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına aday adaylığı için başvurmuş olan beş isim olduğunu belirten Türkyılmaz “Silivri’ye katkısı olacak, projesi olan, Silivri sevdalısı isimler doğal olarak bu süreçte öncelik kazanıyor. Hazırladığı projeleri ile yönetim kurulumuza başvurmuş olan isimlerden biri olan Nurettin Aydos’ta bu konuda öne çıkan isimler arasında yer alıyor.”dedi. Aydos’un 26 yıllık eğitim kariyeri olduğunu belirten Türkyılmaz “Silivri Belediye Başkanlığı seçimleri sürecinde aday adaylarımızdan biri de Nurettin Aydos’tur. Sayın Aydos’un Silivri ile ilgili çalışmaları ve düşünceleri gayet heyecan verici” şeklinde konuştu.
 
Aydos “Hedefimiz daha güzel bir Silivri”
Silivri Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığı için başvurusu kabul edilen Nurettin Aydos, “Gerek şahsımın, gerek partimin en önem verdiği şeylerin başında Silivri geliyor. Bugünün olumsuz koşullarını ortadan kaldırmak, yarına güvenle bakabilmek adına Silivri’de yaşayan herkese görev düşüyor. Bende bu görev bilinci ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Silivri Belediye Başkanı Aday Adayı oldum.”dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Başkanı Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştiren Aydos, bu süreçte yarışın içinde olmaktan kıvanç duyduğunu belirterek “Önümüzdeki yerel seçimler sürecinde, Silivri’nin daha iyi şartlara kavuşabilmesi adına edindiğim tecrübe ve projelerimle Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum. Bu süreçte partili olan olmayan tüm vatandaşlarımız ile elele vererek daha güzel bir Silivri’ye adım adım ilerlemek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Teşkilatı bu sürecin sonunda hangi aday adayımızı uygun görecekse, biz tek yürek olarak aynı hedefe yürümeye kolkola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Nurettin Aydos Kimdir?
1937 yılında Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç eden eğitimli bir ailenin en küçük oğlu olarak 1953 yılında Kavaklı’da dünyaya geldi. İlkokulu Kavaklı’da ortaokul ve liseyi Silivri’de tamamlayan Aydos, yüksek öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde yaptı. Ardından Lisans öğrenimi için Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesine kaydını yaptıran Nurettin Aydos, buradan da başarı ile mezun oldu.
 
Genç Türkiye’nin eğitim neferlerinden biri olarak Anadolu’nun birçok bölgesinde ülke gençlerinin kaliteli eğitim ve öğretim alabilmesi için çalışmalar yaptı. Öğretmenlik hayatına Kırıkkale Lisesi’nde başlayan Aydos, Kırıkkale’de 5 yıl görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Lisesi’ne tayin oldu. Burada da başarı ile geçen 4 yılın ardından Ümraniye Mediha Tansel İlköğretim okuluna tayin olan Aydos, 1 yıl burada görev yapmasının akabinde, Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim okulunda göreve başladı. Anadolu’nun birçok bölgesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine bağlı, bilinçli öğrenciler yetiştiren Aydos, Gümüşyaka’da ki görevinin ardından Silivri Lisesi’nde de aynı ilkelerle çalışmalarına devam etti.
 
Öğretmenlik mesleğinde Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarında başarı ile çalıştıktan sonra doğduğu yer olan Kavaklı’ya gelen Aydos, Burada Kavaklı İlköğretim okuluna tayin olarak 11 yıl okul müdürlüğü görevinde bulundu.
 
Sonradan Anadolu Lisesi olan Selimpaşa Atatürk Lisesinde de görev yapmış olan Aydos, 26 yıllık meslek hayatında onlarca teşekkür, takdir, şilt, plaket ile ödüllendirilmesinin yanında binlerce öğrencisine de Türk kültürü ve Türkiye Cumhuriyetinin yüksek ilkelerini başarı ile aktardı. Evli ve bir çocuk babası olan Nurettin Aydos, ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yaptığı yıllarda edindiği tecrübeleri bölgemize aktarmak için sürekli çalışmalarda bulundu. Emekli olduktan sonra da içindeki hizmet aşkı ile gerek Kavaklı, gerek Silivri ve çevresi için faaliyetlerde bulunmak adına, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatında İlçe Sekreterliği görevinde bulundu. Halen görevinin başında olan Aydos, yılların birikimi ve tecrübesi ışığında Silivri için çeşitli projelere imza attı. Bu projeleri ile Silivri’nin hak ettiği yerlere gelebilmesini amaçlayan Aydos, bu doğrultu da yerel seçimler sürecinde belediye başkanlığı yarışında yerini aldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol