Silivri Facebook
banner88

MHP
MHP Silivri İlçe Teşkilatı Basın Duyurusu

 

MHP, hükümetin çözüm sürecini 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleriyle protesto etmektedir.Bu kapsamda da ilki 'Kuruluş' temasıyla 23 Mart’ta Bursa’da yapılan mitinglerden ikincisi de 20 Nisan Cumartesi günü 'Bayrak' teması ile İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecektir.

 

Gün, vatan için tek yürek olma günüdür.Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne, Cumhuriyetin kuruluş temellerine ve milletin kardeşliğine karşı saldırı başlatılmıştır.Terörle mücadeleden vazgeçilip, müzakereyi meşrulaştırarak çözüm ve barış yalanını, 63 kişiden oluşan Akil insanlar heyeti ile milletimize pazarlamak istemektedirler. Akla muhtaç bu insanların aklına ihtiyaç yoktur.Görmekteyiz ki; gitmiş oldukları toplantılarda milletin büyük öfkesine maruz kalmaktadırlar.Başbakan Erdoğan milletimizi PKK ve İmralı canisinin tezlerine ikna etmek için bütün mekanizmaları, bütün aracıları ve bütün yolları nankörce kullanmaya başlamıştır. Millet vicdanında bunun karşılığının olmadığını hep birlikte göreceğiz.

 

AKP psikolojik harekat başlatmıştır. Türk milletinin sabrının sınanmaması gerekmektedir. Türk Milleti sabırlıdır. Neye, nereye kadar tahammül edeceğini bilir. Ancak o tahammül sınırı aşılırsa ne olacağını da hiç kimse tahayyül bile edemez. AKP , Türk'ün vatanına, namusuna el sürülmeye kalkıldığında ne yapacağını ABD , İngiliz ve  Fransız dostlarına da sorabilir. Alacağı cevap, girdikleri ihanet yolundan dönmeleri için yeterli olacaktır.

 

MHP, en tepedekinden en uçtaki neferine kadar bütün kadrolarıyla dimdik bu sürecin karşısındadır.MHP ve ülkücüler olarak, PKK'nın dayattığı çözümü değil, devletin teröre teslim olarak sağladığı barışı değil, milli değerleri koruyup yaşatan bir çözümden yanayız. AKP ‘nin bu süreci aslında çözüm değil çözülmedir, barış değil savaştır. Lütuf ile kurulmuş bir sömürge artığı" olmayan Türkiye Cumhuriyeti ; emperyalist devletlere karşı verilmiş kutlu savaşın, dökülen kanın, verilen canların eseridir.

 

Baskılara, tehditlere, şantajlara karşı dik duranları, AKP'nin PKK silahıyla düzenlediği darbeye karşı olanları mitingde birlikte olmaya davet ediyoruz.20 Nisan Bayrak Mitingi; Edirne’den Şırnak’a kardeşlik, milli birlik ve bütünlük yemini edeceğimiz gündür. 20 Nisan Bayrak Mitingi; Türk Milleti’ni bölmek isteyenlerin planlarının bozulduğu gün olacaktır.Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i yaşatmak için, Habur rezaletine lanet okumak için, bebek katilleriyle dost olup, masa başında şehit kanı satanları telin etmek için, başımıza geçirilen çuvalları paramparça etmek için, seksen yılda yapılıp, on yılda satılanları geri almak için, ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez diye niyaz etmek için, bin yıllık kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmek için, varlığımızı Türk varlığına armağan olsun demek için İzmir’de  olalım.

 

Teşekkürler Bursa , şimdiki durağımız İzmir.

Saygılarımızla,

                                                                                     

 MHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

 ŞENOĞLU TÜRKYILMAZ

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol