Silivri Facebook
banner88

MHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN DUYURUSU...

Mhp Silivri İlçe Teşkilatı Basın Duyurusu

Rutin faaliyetlerine devam eden Silivri Ülkü Ocakları, geçtiğimiz hafta Selimpaşa huzur ve yaşlı bakım evini ziyaret etmiştir.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu nedenle bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında ancak bizlerde yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Onların tek isteği HATIRLANMAK ve SEVGİ. İşte bu nedenle yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa yalnızlıklarını paylaşmak zor bir şey değil.

Unutmayalım ki zaman çok çabuk geçiyor ; yarın, öbür gün ne olacağımız hiç belli değil.

Yaşlılarımıza, yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza unutulmadıklarını hissettirmek, inanıyoruz ki hepimizi mutlu edecektir.

Bu düşüncelerle yetkilerle ve orada yaşayan değerli büyüklerimizle görüşülmüş, dertleri dinlenilmiştir. Çok sıcak ve duygusal bir havada geçen ziyaret, tekrarlanacağı sözüyle son bulmuştur.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol