Silivri Facebook
banner88

MİMARSİNAN 2014'E HAZIRLANIYOR...

MİMARSİNAN 2014’E HAZIRLANIYOR

AK Parti Mimarsinan Mahallesi Başkanı Nihat Korkmaz, ekip arkadaşlarına “Şimdiden seçim çalışmalarına start vererek 2009’da devrettiğimiz emanetimizi geri alıp, kaldığımız yerden hizmete devam edelim.” çağrısında bulundu. AK Parti Mimarsinan Mahallesi Danışma Meclisi, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirildi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Mimarsinan Mahallesi’nden sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kuruluşundan bugüne mahalle teşkilatının yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda, 2014 seçimlerinin önemine ve bu seçimi kazanma inancına vurgu yapıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN

AK Parti Mimarsinan Mahallesi Başkanı Nihat Korkmaz, açılış konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Korkmaz, “Malumunuz 2014 yerel seçimleri yaklaşmaktadır. Bunun için şimdiden seçim çalışmalarına start vermemiz gerekir ki, 2009’da devrettiğimiz emanetimizi geri alıp, kaldığımız yerden hizmete devam edelim. Belediye başkanlığı dönemimizde bir çok hizmetler yapıldı. Bunlar kimsenin hayal bile edemediği doğalgazın köylere kadar gelmesi, modern ve tam teçhizatlı bir Devlet Hastanesi’nin yapılması, Türkiye’nin bir çok kentinde bile olmayan Adalet Sarayı’nın yapılması, mahalle sağlık ocakları ve mahalle çocuk parklarının yapılması, en önemlisi olan çocuklarımızın okula giderken çamurlu yollardan kurtulması olarak sayılabilir. Oysa ki mevcut belediye başkanı bunlar gibi gözle görülür bir hizmeti yoktur. Görebileceğimiz tek bir şey vardır, o da mevcut olan güzelim asfalt yolları bozup dizmiş olduğu parke taşlarının da tamamının çökmüş olduğu gerçeğidir. Her şeyden önce çocuklarımızın geleceğini düşünerek de hareket etmemizi ve önümüzdeki yerel seçimlerde daha güçlü bir şekilde gelmemiz için birlik, beraberlik ve desteğinizi bekler, buraya kadar gelip teşkilatımıza iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

EMANETİMİZİ GERİ ALACAĞIZ

Mimarsinan Mahallesi Gençlik Kolları Mahalle Başkanı Hakan Coşkun ve Kadın Kolları Mahalle Başkanı Refika Erdil’in çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksu, “2014’te emanetimizi geri alacağız” dedi. Aksu, “2004-2009 yılları arasında mahallemize yapılan hizmetleri hatırlatmak isterim. Altyapısı, yeşil alanı, parkı olmayan bir mahalleye 2004’te “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” diyerek yola çıktık. Alt yapısını düzeltmekle başlayıp yeşil alanlar, çocuk parkları, sağlık ocağı ve siyasi gaz dedikleri doğalgazı mahallemize getirdik, okul bahçesini düzenledik. Hizmet yapmakla tükenmez. Çamur içerisinde olan yollara asfalt döktük. İnsan odaklı hizmetlerimizi sıralamaya bizim nefesimiz de zamanımız da yetmeyecektir. 5 senede yeniden bir mahalle kurduk. 3 senedir belediyeyi elinde tutan CHP belediyesi bizim başlattığımız projelerden başka ne yaptı? Mimarsinan’ın kaybettiği 5 senede neler yapılabilirdi? AK Parti belediyeciliğinin kanıtlanmış bir hizmeti olsaydı neler olurdu acaba? Bizim ideallerimiz değişmedi. Silivri halkına hizmet bizim sonsuz amacımızdır. 2014’te emanetimizi geri alıp kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz. Mahalle yönetimimize sonsuz destek olacağım ve birlikte yerel seçimlere emin adımlar ile yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.

HEDEF 2014

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahabettin Hayta ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya da yaptıkları konuşmada 2014 yerel seçimlerinin Silivri açısından önemine değindi. AK Parti belediyeciliği döneminde Mimarsinan Mahallesi’nde ilklerin yapıldığını vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Mimarsinan Mahallesi’nin de AK Parti’ye her zaman çok ciddi destek verdiğini söyledi. “Her seçimde en iyi desteği veren mahallelerimiz arasında yer alan Mimarsinan Mahallesi’ne teşekkür ederim.” diyen Karakaş, “2014 yerel seçimleri, Silivri için tarihi bir fırsattır. Bu tarihi fırsatı değerlendirebilmek için hep birlikte, el ele, kol kola yürüyerek, kucaklaşarak çalışacağız.” dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ile sürdü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol