Silivri Facebook
banner88

Mimarsinanspor'dan Turan'a teşekkür

Silivri Stadı’nın çimlendirilmesi, aydınlatılması ve tribün üzerinin kapatılmasının yanı sıra Silivri 2. Stadyumunun yapılması, Toplu Konutlar Mevkii, Silivri Lisesi ve Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ne Kapalı Spor Salonu yapılması ile spor alanındaki tesisleşmede önemli ilerleme sağlanan Silivri’de semt sahalarının yapım projelerinden Mimarsinan Mahallesi Semt Sahasının ihalesi 23 Şubat 2009 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi’nin Mimarsinan Mahallesi’nde yaptıracağı semt sahası 4560 m² suni çimden halı saha ve 364 m² idari binadan oluşacak. Sahanın zemininde suni çim, otomatik sulama sistemi, saha içi drenajı yer alacak ve ayrıca saha etrafı 5m’lik tel örgüyle kapatılacak. Sahanın bulunduğu alana girişte güvenlik birimi yer alacak. Hem sporcuların hem de izleyicilerin sosyal ihtiyacını karşılayacak idari bina, otopark ve peyzaj proje kapsamında yer alıyor. 2 katlı idari binanın 1. katında her iki takım için ayrı ayrı planlanmış duşları ve wc.si yer alan soyunma odaları, yönetici odası, hakem odası, revir ve malzeme odası yer  alacak. İdari binanın 2. katında ise kafeterya ve yarı açık seyir terası bulunacak.

MİMARSİNAN SPOR KULÜBÜ TURAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Mimarsinan Spor Kulübü Başkanı M.Şirin Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki gün Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Semt sahası yapımının hem bölgedeki ciddi bir ihtiyacın karşılanması ve hem de ilçedeki tesisleşme adına sevindirici olduğunu kaydeden M.Şirin Aksu, “Sayın Başkanım, sizin sporcu bir belediye başkanı olmanız spor severler açısından ciddi bir şans. Bu semt sahası hem mahallemiz ve bölgemizdeki ihtiyacı karşılayacak hem de ilçemizde yeni bir tesis olacak.
Mahallemizde semt sahasının yapımı konusunda çalışmalara başladınız, ihaleyi gerçekleştirdiniz. Size ve ekibinize bu konuda teşekkür ediyoruz.” dedi. 

TURAN: MİMARSİNAN MAHALLESİ’NE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da gençliğin enerjisini doğru yerde kullanmasına olanak tanınması gerektiğini, bu konuda da yatırımlarda bulunduklarını vurguladı. Şirin Aksu ve ekibine teşekkür eden Başkan Turan, “Mimarsinan Mahallesi’ne verdiğimiz her sözü tuttuk, şimdi de semt sahasının yapımını gerçekleştireceğiz. Silivri’de gençliğimizin doğru yerlere yönlendirilebilmesi açısından spor alanlarındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu yıl içinde Alipaşa ve Gazitepe mahallelerimizin semt sahalarını da yapacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol