Silivri Facebook
banner88

MÜMİN TUĞLU YUMUŞAK YUMUŞAK VURDU...

MÜMİN TUĞLU YUMUŞAK YUMUŞAK VURDU…

SİLİVRİ CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP binasında yaptığı basın toplantısında genel ve yerel siyasete değindi…

Mümin Tuğlu, 2 B yasası, Rüzgar gülleri ile ilgili görüşlerini dile getirdikten sonra “ yerel seçim sürecine girdik, bir yol kazası ile belediyeyi AKP’ye kaptırdık, vatandaş memnun olmadı ki görevi yine CHP’ye verdi. Atatürk’ün sözünden bahsediyorlar ama Atatürk’ü biz daha çok seviyoruz. Biz vatandaşı değerlendiriyoruz, onlardan aldığımız güçle görevimizi sürdürüyoruz. AK Parti’de Zeki Bey ve Saffet Beyi severim ama ilçe başkanı saldırı noktasında konuşunca onlarda konuşmak durumunda kalıyorlar. Belediye yok diyorlar. O zaman belediyede ne işin var derler adama.

Yılmaz Kandemir’e değinmeden geçemeyeceğim. Silivri tarihini belgelemek istiyor ama seçime girerken ve belediyede eş başkan gibiydi. Parti üzerinden uyarılarımı yapmıştım. Önergelerini de destekliyorum ama her şeyin bir usulü var. Sizlerin yazdıkları savcılara, müfettişlere gönderiliyor. Bu tavırlarını böyle sürdürürse böyle de kalır…

Genel Başkanımız belediye başkanımızı seviyor. Fuarda projeleri gösterilecek. Biz kendisinden memnunuz… Biz kendisini destekliyoruz.” Dedi.

Mümin Tuğlu basın toplantısına başlamadan önce Selimpaşa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı dediği kişiye rozet taktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol