Silivri Facebook
banner88

MUSTAFA ZORLU

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Selimpaşa Mahallesi Danışma Meclsi Toplantısı Selimpaşa, Gümüşhane Akgedik Köyü Sos.Yard. Day. Derneğinde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca,  İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Bilal Kaymaz, Tarkan Burcak Uygun, İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri  ve Selimpaşa Mahalle teşkilatının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

 

50 MİLYONLUK ARSAMIZ SATILDI

Selimpaşa Danışma Meclisinin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlamasının ardından AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Selimpaşa Mahalle Başkanı Mustafa Zorlu açılış konuşması yaptı. Zorlu, konuşmasında mevcut belediyenin çalışmalarını eleştirerek; “ Değerli arkadaşları Silivri Belediyesi tarafından, Selimpaşa’da 35 parselimiz daha satıldı. Bu güne kadar yaklaşık 50 Milyon değerinde gelir elde edildi. Peki bunun ne kadarı Selimpaşa’ya harcandı? Yolları daraltıp kaldırım taşı döşendi. Büfeler yapılıp yandaşlara verildi. Belediyeyi 25 milyon borç ile devraldıklarında kıyameti kopardılar. Şimdi borç 150 milyon civarında.. Peki ne oldu bu paralar nereye gitti? Festivallere gitti. Bunların belediyecilik anlayışı böyle. Çünkü bunlarda fikir ve proje üretecek vizyon yok.”diyerek mahalle teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da partililere bilgi verdi.

 

HEDEF 2014 HEDEF AK BELEDİYE

 

AK Parti Selimpaşa Mahalle Teşkilatı Gençlik Kollu Başkanı Bozoğlu ise yaptığı konuşmada, “ Göreve geldiğimizden bu yana teşkilatımızı genişletmek ve gençlerimizi bilinçlendirmek adına çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu günün gençleri 2014’ün çırakları, 2023’ün kalfaları, 2071’in ise ustaları olmaya adaydır. Bilinmelidir ki seçimlerde Silivri’nin kaderini belirleyen Selimpaşa’da gençler, çeşitli imkanlar hazırlanması, spor, eğitim ve kültürel anlamda yapılan çalışmalarla gençlerimize mahalle, şehir ve ülke bilinci, duyarlılığı ve hizmet anlayışı anlatılmalıdır. Bizlerinde bu konuda ki gayreti budur. Bu gayretimize siz büyüklerimizden destek istiyor ve şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu bilinç ve inançla yerel seçimlerde emanetimizi geri almaya hazırız. Hedef 2014, Hedef AK Belediye.” Dedi.

 

SELİMPAŞA BİZİ HİÇ BİR ZAMAN MAHCUP ETMEDİ

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Selimpaşa Mahallesi Danışma Mahallesi toplantısında, mahalle teşkilatını yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında; “ Girdiğimiz bütün seçimlerde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Selimpaşa halkına ve çok değerli teşkilatımıza çalışmalarından be hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Selimpaşa bizleri hiçbir zaman mahcup etmedi, birinci yaptı. Bu destek ve gayretin Selimpaşa’ya hizmet olarak döneceğinden hiç kuşkunuz olmasın. Selimpaşa’nın yeni planlarda metro planları oluşuyor. Selimpaşa’ya yeni planlarda, otobandan, E-5’e bağlanan yeni kavşak var. Silivri’de şehircilik anlamında her türlü özellik imkan olmasına rağmen, Silivri hak ettiği yerde değil. İşte bu yeni planlarla bunu ortadan kaldırıp Silivri’ye hak ettiği itibar geri verilecek, Silivri gelişecek, Silivri büyüyecek. Bunun için Silivri’nin AK Partiye ihtiyacı var. Son 10 yılda Silivri’ye 1 Milyar Dolar yatırım yapıldı. Bütün bunlar sizlerin desteği ile, çalışmaları ile yapılıyor arkadaşlar. Bu nedenle gece gündüz çalışarak, AK Parti’yi Selimpaşa’da Silivri’de İstanbul’da ve Türkiye’de birinci yapmak zorundayız. Bu milletin bu partiye ihtiyacı var.” Dedi.

 

KAYNARCA “SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Yoğun gündemine rağmen Selimpaşa Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, konuşmasında, Selimpaşa Mahallesi ile Silivri’de gurur duyduklarını belirterek; “ sizlerin bu azmi ve gayreti ile AK Parti hükümeti bu ülkede çok büyük işler başarıyor. Bu başarının temel taşları sizlersiniz. Bu nedenle sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, gurur duyuyorum. Burada yaptığınız konuşmaları ve çalışmaları dikkatlice izledim. Her çalışmada her seçimde hedeflerinizi büyütüp o hedefe bıkmadan, usanmadan, yorulmadan koştuğunuzu gördüm. Burada hükümetimizin yaptığı çalışmaları anlatmakla bitiremeyiz. Sizler zaten bunları takip ediyorsunuz. Sizlerden isteğim bu çalışmaları gittiğiniz her evde, girdiğiniz her ortamda anlatmanız. Hiçbir ayrım yapmaksızın, partisi inancı ne olursa olsun herkesin derdi ile dertlenip zor günde yanında olmalısınız. Biz gücümüzü milletten alıyor, işimizi de onlara hizmet olarak görüyoruz.” dedi

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol