Silivri Facebook
banner88

Ne çiçekmiş be!

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, dünkü gazetemizde ‘Silivri Belediyesi’nde çiçek krizi’ başlığıyla yayımladığımız haberimize açıklama getirdi. Işıklar’a gönderdiği çiçeğin çok beğenildiğini ifade eden Tabakoğlu, gazetede yayımlandığı gibi bir krizin yaşanmadığını, çiçeğin bulunup yeniden Işıklar’ın makam odasına getirdiğini ifade etti.

Çiçek Yıldırım’ın odasından çıkmış!

Herkes tarafından çok beğenilen ve belediyede oda oda gezdirilen çiçeği, kendi makam odasına alan kişinin Yılmaz Kandemir değil, Abdullah Yıldırım olduğunu söyleyerek düzeltmede bulunan Tabakoğlu “Yılmaz Kandemir’le konunun hiçbir ilgisi yok. Çiçeği çok beğenen Abdullah Yıldırım kendi odasına götürmüş. Fakat ben onu Başkan Özcan Işıklar’a göndermiştim. Herkesin yollamış olduğu çiçek makamında dururken, benimkinin olmaması dikkatimi çekti ve yanlış bir anlaşılmaya meal vermemek için çiçeği makam odasına aldırdık. Şimdi yeniden sipariş verdim, Abdullah Yıldırım’a da Yılmaz Kandemir’e de aynı çiçekten hediye edeceğim” dedi.
Yine gazetemizi arayarak konuyla ilgisi olmadığını ifade eden Yılmaz Kandemir “Ben kimsenin çiçeğini almadım. Bu olayla hiçbir ilgim yok” dedi.

Dün gazetemizin 4. sayfasında manşet olarak verdiğimiz haberimizin ‘çiçek’ kısmıyla ilgili içeriği şu şekildeydi;

KANDEMİR ÇİÇEĞİ ÇOK BEĞENMİŞ!

“Işıklar’ın başka bir toplantıda olması nedeniyle, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Saika ile Yönetim Kurulu üyeleri bir süre makam odasında beklediler. Bu süre zarfında başkan odasında Işıklar’a göndermiş olduğu tebrik çiçeğini göremeyen Tabakoğlu, belediyeyi ayağa kaldırdı. Beraberindekilerle birlikte tüm makam odasını ve odanın girişindeki çiçekleri tek tek inceleyen Tabakoğlu’nun çiçeği, Belediye Başkan Yardımcısı olan Yılmaz Kandemir’in odasından çıktı. Kendisine tebrik çiçeği gelmediği için Işıklar’a gelen çiçeklerden beğendiklerini kendi makam odasına götürdüğü iddia edilen Kandemir’in, Tabakoğlu’nun Işıklar’a göndermiş olduğu tebrik çiçeğini de aynı şekilde aldığı öğrenildi. Bir an önce çiçeğin makam odasına getirilmesini isteyen Tabakoğlu, Kandemir’in odasından çiçeği aldırarak Işıklar’ın makam odasına getirtti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gelmeden çiçek krizi çözülmüş oldu.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol