Silivri Facebook
banner88

ÖĞRETMENLERE MEKTUP VAR...

 ÖĞRETMENLERE MEKTUP VAR

 

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı öğretmenler gününde Silivri’de bulunan okulları ve öğretmenleri kapsayan 24 Kasım Öğretmenler Günü adına bir program düzenledi. Program dahilinde Silivri’deki 67 okul ve 1600 öğretmen ziyaret edildi. İlçe okullarında bulunan öğretmenlerin tümüne karanfil hediye ederek adlarına düzenlenmiş AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Öğretmenler Günü mesajını içeren bir mektupta verildi.

 

            Düzenlenen programın ilk durağı Silivri İlçe milli Eğitim Müdürlüğü oldu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş eşliğindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Müdür Vekilleri Makamlarında ziyaret edildi.. Öğretmenler günü tebrik edilerek günün anlamı ve önemi konuşuldu. Ülkemizin bugünlerinin şekillenmesine yön veren öğretmenlerin yarınımıza da ışık tutacağını söyleyen Karakaş, akla gelen bütün devlet büyükleri ve toplum önderlerinin bir öğretmeni olduğunu, bundan dolayı da öğretmenlerin hiçbir zaman saygınlığını kaybetmeyeceğini söyleyerek öğretmenliğin önemine vurgu yaptı.

 

            Programın ikinci bölümünde Silivri İlçesinde bulunan okulların ziyaretine geçildi. İlçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, meclis üyelerinden oluşan heyetler, Silivri merkez ve diğer mahalle ve köylerdeki okullar olmak üzere Silivri’de bulunan tüm öğretmenleri tek tek ziyaret etti. Öğretmenlerin memnuniyetiyle karşılaşılan programda özellikle uzak köylerdeki öğretmenler hatırlanmalarından dolayı İlçe Başkanlığı heyetlerine ve adlarına öğretmenler günü tebriki olarak mektup hazırlayıp gönderen İlçe Başkanı Metin Karakaş’a da teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol