Silivri Facebook
banner88

ONLAR ARTIK DAHA DA ÖZGÜR ...

ONLAR ARTIK DAHA DA ÖZGÜR

 

           AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları  Sosyal İşler Başkanlığının projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere dağıtımına başlanan tekerlekli sandalyeler Silivri’de sahiplerine teslim ediliyor. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları  Sosyal İşler Başkanı Harika Güzenge’nin öncülüğünde gerçekleştirilen proje de bir çok engelli, tekerlekli sandalye sahibi olacak. 

 

 

BEYZANUR’UN AKÜLÜ ARABA SEVİNCİ DUYGULANDIRDI

 

        Silivri’de yaşayan engelli vatandaşları tespit ederek, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan engelli ailelerine ulaşan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Fenerköy, Danamandıra, Çayırdere, Çanta ve Semizkumlar Mahallesinde 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim etti.  Doğancan Bayıral (21), Ümit Güven(24), Fatma Dönmez(68), Kadriye Yavuz (72) ve 8.sınıf öğrencisi Semizkumlar Mahallesinde yaşayan Beyzanur Sarıgül artık okuluna  daha rahat gidebilecek. Tekerlekli sandalyesi olmadığı için annesinin yardımı ile okula gidebilen Beyzanur Sarıgül, akülü araba sahibi olmanın mutluluğunu annesine ve Elif Koryürek’e sarılarak ifade etti. Ailenin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

 

   

KORYÜREK “SANDALYE DAĞITIMIMIZ DEVAM EDECEK”

 

     Tekerlekli sandalyelerin Silivri’de ki tespit ve dağıtım çalışmasını organize eden AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek sandalye dağıtımı esnasında çok duygulu anlar yaşadıklarını belirterek, “ İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığımız tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ‘tekerlekli sandalye’ dağıtımına başladık. İlçe kadın kolları yönetimimizle birlikte yaptığımız tespit çalışmaları kapsamında çeşitli mahalle ve köylerimizde, yıllardır dışarı çıkmamış yada çıkmakta zorlanan vatandaşlarımızı tek- tespit ederek evlerinde ziyaret ettik. Tekerlekli sandalyeleri yanımızda gören o insanların mutluluğunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Bir çoğumuzun bir çırpıda harcaya bileceği paralar ile bir insanın bu kadar çok mutlu olabileceği bilinse idi, eminim ki dünya üzerinde hiçbir engelli tekerlekli sandalyesiz ve muhtaç durumda kalmazdı. Bizler elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiğince bu ihtiyacı karşılamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde de dağıtımlarımız devam edecek.  Bir çok kurum ve kuruluş bu konuda kampanyalar yapıyor. Bütün vatandaşlarımızın duyarlılık göstererek bu kampanyalara destek olmasını temenni ediyoruz. Başta AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları  Sosyal İşler Başkanı Harika Güzenge olmak üzere bu proje içerisinde yer alan il, ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve bütün destekçilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol