Silivri Facebook
banner88

ONUR: SİLİVRİ HALKI DUYARLIDIR...

CHP’li Gençler’den örnek çalışma

 

CHP Gençlik Kolu Genel Başkanlığı’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı kitap kampanyası için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, Silivrili vatandaşlardan bu konuda destek beklediklerini ifade etti.

 

CHP Gençlik Kolu Genel Merkezi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, 7-14 yaş arası gençler için kurulacak olan kütüphanelerde yerini alacak. Projenin Silivri ayağında da çalışmalar CHP’li gençler tarafından sürdürülüyor. İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, Silivrili vatandaşların bu konuda duyarlı davranacaklarına olan inancını dile getirirken destek beklentilerini de ifade etti.

 

ONUR: SİLİVRİ HALKI DUYARLIDIR

            Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, başlatılan kampanyaya Silivri halkının gerekli duyarlılığı göstereceğinden emin olduğunu ifade ederken, “Hayatı anlamanın yolu okumaktan geçiyor. Okuyan toplumlar her zaman bir adım öndedir. Bizlerde küçük kardeşlerimizin okuma alışkanlığı kazanması, ihtiyaç olan noktalarda kurulacak kütüphanelerle, kitaplara çok daha kolay ulaşabilmeleri için başlatılan sosyal sorumluluk projesinin Silivri ayağında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada Silivri halkının ellerinde bulunan kitapları CHP İlçe Başkanlığı’na ulaştırmalarını bekliyoruz. Kitapları okuduktan sonra tozlu raflara terk etmek yerine, genç arkadaşlarımızın kullanımına sunmalıyız. Ben Silivrililerin bu anlamda ne kadar hassas olduğunu biliyor ve gerekli duyarlılığı sergileyeceklerine inanıyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol