Silivri Facebook
banner88

Partili Gençlerin afiş tartışması
 
Silivri Ak Parti Gençlik Kolları bir fotoğraf yarışması için hazırladıkları ilanların, CHP gençlik kolları tarafından söküldüğünü iddia etti. Ak Parti
Gençlik Kolları durumun siyasi ahlaka aykırı olduğunu ve karşı tarafın özür dilememesi halinde ilginç bir yöntem izleyeceklerini söylediler.
 
Kamuoyuna zaruri açıklama başlığıyla yapılan basın açıklaması aynen şu şekilde:
“Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Silivri Ak Parti Gençlik Kolları tarafından “En Güzel Silivri Fotoğrafını Sen Çek”  isimli fotoğraf yarışması düzenleneceği duyurulmuş ve yarışma ile ilgili bilgi ilanları günler öncesinden çeşitli yerlere yapıştırılmıştır. Kimliği belirsiz kişilerce defalarca bulundukları yerden yırtılan ilanlar, Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından yenilenmiştir.
Son olarak ise; chp Silivri gençlik örgütünün düzenlemiş olduğu program ilanları kasti olarak Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen yarışma ilanları üzerine yapıştırılarak, yapılacak olan yarışma sabote edilmeye çalışılmıştır. Siyasi ahlaka aykırı bu eylem tarafımızdan kınanmakla birlikte;  Biz Ak Partili gençlerin aldığı siyasi terbiyeye aykırı olduğu için yapılan saldırıya mukabele edilmeyecek; şimdiye kadar tarafımızca sürdürülen Ak siyaset çirkinleştirilmeyecektir.
İlgili siyasi parti gençlik örgütünden yapılanlardan dolayı özür bekliyoruz. Aksi takdirde bundan sonra düzenleyeceğimiz yarışmanın isminin “SİLİVRİ GENÇLERARASI EN ÇİRKİN SİYASİ FOTOĞRAF” olacağını, yarışmaya katılacak tek adayın ekteki resimle chp gençlik örgütü olacağını ve kendilerinin hükmen birinci ilan edileceğini kamuoyuna duyurmak isteriz.Saygılarımızla.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol