Silivri Facebook
banner88

SAADET PARTİSİ İLÇE DİVANI TOPLANDI...
ARALIK AYI İLÇE DİVANI

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı 2013 yılı Aralık ayı ilçe divanını İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi. İlçe Tanıtma Başkanı Osman Ateş’in sunumunda gerçekleşen divan da İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci,  yerel seçimler ve son siyasi gelişmelerle ilgili bir konuşma yaptı.

İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci’nin konuşması:

‘‘Çok kıymetli dava kardeşlerim, Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun. Esselamualeyküm.

Bugün burada, Aralık ayı ilçe divanımızı icra etmek üzere toplandık. Öncelikle bizi burada toplayan Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

Muhterem arkadaşlar, yerel yönetim seçimleri çalışmalarımız artarak devam ediyor. İnşallah, bu çalışma tempomuz ve azmimizin devam etmesi neticeye ulaşmamızı sağlayacaktır.

Son meydana gelen gelişmeler de göstermiştir ki milletimizin hassas olduğu meseleler göz ardı edilmekte ve önemsenmemektedir.

Saadet Partisi yönetimi, rüşvet ve iltimasın olmadığı, hakkaniyetin gözetildiği, adil ve temiz bir yönetim anlayışı olacaktır. 

Adil ve temiz bir yönetim ancak Saadet Partisi’yle mümkündür. Çünkü, Milli Görüş’ün hamurunda ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ vardır, Allah korkusu vardır. Hamurunda bunlar olmayanlar, yollarını şaşırır ve her türlü yanlış davranışa yönelirler. Bugün meydana gelen yolsuzluklar ve iktidarın içinde bulunduğu durum bunun özetidir.

11 yıldır yaptığımız uyarılar dikkate alınmamıştır. Yöneticiler milletimizin menfaatleri yerine kendi menfaat ve çıkarlarını gözetmiştir. İşte; maalesef sonuç ortadadır.

Bu olayları en güzel şekilde tahlil edecek olan milletimizdir.

Çözüm, Saadet Partisi’nin yerelde ve genelde en kısa zamanda iktidar olmasıdır. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle o günler yakındır.’’ 26.12.2013




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol