Silivri Facebook
banner88

Saadet Partisi'nde kongre heyecanı
 
HABER: Melis AVCI
 
Saadet Partisi’nde uzun süreden beri devam eden genel başkanlık düğümü, Ekim ayında yapılması beklenen kongreyle çözülecek. “Yenilikçi kanat” olarak adlandırılan ve başını Numan Kurtulmuş’un çektiği ekip, parti yönetiminden memnun olmayanlar ile yeni bir lider arayışı içinde bulunan Saadet Partililer arasında destek buldu.
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan, Milli görüşün diğer partilere benzemediğini dile getirerek şunları söyledi “Genel merkez kararını verecek. Buna göre de genel başkanımız değişecek ya da değişmeyecek.
 
Büyük olasılıkla, Ekim ayının 2. Pazarı büyük kongremiz gerçekleşecek. Kongremiz olmadan, istişareler gerçekleşecek. Bizde analizler ilçeden başlar. Daha sonra yapılan görüşmeler neticesinde tek listeyle seçime gidilir. Bugüne kadar hiçbir zaman iki aday olmadı. Ben iki adayla da seçime gidileceğine ihtimal vermiyorum.”
 
Genel Başkanlık için düşünülen mevcut Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da, çok birikimli bir siyasetçi olduğunu söyleyen Alkan “İstişare içinde verilecek kararda kim aday olursa, biz onu destekleriz. Numan Kurtulmuş’da partimize birçok artı katmış bir yöneticimizdir. Kendisi iyi bir siyasetçidir. Her şey ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol