Silivri Facebook
banner88

SABAH MESAİSİ GAZİTEPE'DE BAŞLADI...

AK  PARTİ  GÜNE  GAZİTEPE’DEN  BAŞLADI

                AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı sabah buluşmalarına Gazitepe Mahalle Teşkilatı ile buluştu. İlçe Başkanlığının Silivri’de bulunan tüm Mahalle teşkilatlarıyla gerçekleştireceği kahvaltılı istişare toplantılarının bu sefer ki durağı Gazitepe Mahallesi oldu. Gerçekleştirilen toplantı da AK parti İlçe başkanı Metin Karakaş, yardımcıları, Mahalle Başkanı İdris Batan ve  teşkilatı hazır bulunurken Gazitepe halkı da katılım gösterdi.

            Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılırken Silivri ile ilgili projeler hakkında da bilgilendirilmeler yapıldı. Mahalle halkı Silivri’nin geleceği ile ilgili planlar konusunda aydınlatıldı.

GAZİTEPE  İLK ÖĞRETİM  OKULUNUN  YÜZÜ  GÜLDÜ

            Daha sonra Gazitepe İlk Öğretim okuluna geçen AK Parti Heyeti burada Okul Müdürü Nusret Demirtaş’ı Makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gazitepe ilk Öğretim okulunun eksiklerinin dile geitirlmesi üzerine AK Parti Silivri İlçe başkanı Metin Karakaş sorunların çözülmesi konusunda gerekli masrafların kendileri tarafından yapılacağını ihtiyaçların giderilmesi için çalışmaların hemen başlamasını istedi. Sorunlara çözüm getirilmesinden sonra Okul Aile Birliğinin ve Okul Müdürü Nusret Demirtaş’ın yüzünü güldürdü. Ak parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş burada yaptığı konuşmada okullara hizmet konusunda her zaman ellerinden geleni yapacaklarının vurgusunu yaptı. Ziyaretin sonunda Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Karakaş’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

            Gerçekleştirilen program esnaf ziyareti ve mahalle Muhtarı Kamil Gümüş’ün Makamında ziyaret edilmesi ile son buldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol