Silivri Facebook
banner88

SEÇİM ÇALIŞMALARINA BURADAN BAŞLADIM...
KAYNARCA SELİMPAŞA'YA, SELİMPAŞA KAYNARCA'YA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, seçimde verdikleri destek için Selimpaşalılar’a teşekkür etti. Selimpaşalılar da, kendilerini unutmayan AK Parti heyeti ve Tülay Kaynarca’ya teşekkür etti. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, TBMM’deki ilk arada Silivri’de teşekkür ziyaretlerine devam etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Selimpaşa’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaynarca, seçimde verdikleri destek için Selimpaşalılar’a teşekkür etti. Kaynarca, “Silivri’de yaşayan bir kardeşiniz olarak sadece seçim dönemi değil seçimden sonra da sizlerle bir arada olacağım. Bugün sizlere teşekkür etmek için aranızdayım” dedi. Kaynarca’nın ziyaretinden memnuniyetini ifade eden vatandaşlar da, “Seçildiniz ama bizi unutmadınız. Yemin eder etmez yine bizim yanımıza geldiniz. Sözünüzü tuttuğunuz için teşekkür ederiz” dedi.
 
KAYNARCA’YA SÜRPRİZLER
Esnaf ziyaretinde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Kenan Saygılı’nın işyerinde sürprizler karşılandı. Kenan Saygılı, işyerinin kapısına AK Parti bayrağı asarak heyeti karşıladı.
 
SELİMPAŞALI IŞIKLAR’DAN ŞİKAYETÇİ: ARSALARIMIZI SATTI, YOLUMUZU YAPMADI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarının Selimpaşa ziyaretinde, Silivri Belediyesi’nin Selimpaşa’ya değer vermeyişi vatandaşlar tarafından eleştirildi. AK Parti heyetine ziyareti için teşekkür eden bir vatandaş, Silivri Belediyesi’ni “Silivri Belediye Başkanı, bizim arsalarımızı sattı, bunların geliriyle Silivri’de sahili yaptı. Bizim arsalarımızı sattı ama bizim yolumuzu yapmadı. Yolları kazdı, bıraktı. Yazlıkçı Selimpaşa’ya giremiyor. İşlerimiz bozuldu.” şeklinde eleştirdi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Teşkilatı’nın Selimpaşa ziyareti yaklaşık 4 saat sürdü.
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol