Silivri Facebook
banner88

SERTİFİKALI SİYASETÇİ OLDULAR...

EYLÜL AYI DANIŞMA MECLİSİNDE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Eylül Ayı Danışma Meclisi toplantısı Cuma günü ilçe konferans salonunda AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır’ında katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Danışma Meclisi toplantısına ayrıca, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A.Bilal Kıymaz, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 

 

SİLİVRİ BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

 

Divan Başkanlığını Yaşar Çankaya, kâtip üyeliğini Özcan Kartal ve Yeşim Atamer’in yaptığı danışma meclisinin açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Konuşmasına Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uygun’a Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Karakaş, “Silivri’de hemen hemen herkesin tanıdığı ve öyle yada böyle bir şekilde mutlaka muhatap olduğu, en eski gazetecilerimizden İlhan Hoca diye hitap ettiğimiz gazeteci ağabeyimiz İlhan Uygun’u bu gün kaybettik. Kendisi gazetecikteki başarı ile halkın takdirini kazanmış, sempatik tavrı ve sevecenliği ile bilinen iyi bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, meslektaşlarına ve sevenlerine de sabırlar diliyorum. Silivri bir değerini daha kaybetti.” dedi.

 

ADAY KİM OLRUSA OLSUN HEDEF AK BELEDİYE

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, konuşmasına yaklaşan yerel seçim süreci ve aday adaylık sürecine de değinerek, “ AK Parti kurulduğu günden bu güne kadarki iktidarlığı boyunca hem siyaseten hem de hizmet anlamında tarih yazdı ve tarih yazmaya devam edecek.  1 Ekim -1 Kasım arasında aday adaylık meselesi noktasında yaklaşımımızla burada ortamın biraz daha hareketlenmesi belki siyasi çalışmalarımızı farklı şekillerde algılanmasına sebep olabilir. Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak, SKM Başkanlığımızla, yönetimimizle ve bütün teşkilatımızla, gönlünden aday adaylı geçen arkadaşlarımız hepsi teşkilat disiplini içerisinde çalışarak bu gün arazide sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Aday kim olursa olsun onun arkasına dizilmek kaydı ile Silivri’de AK Parti bayrağını dalgalandırmak için arkadaşlarımız bir oldular, diri oldular, kardeş oldular ve AK Parti’yi yerelde iktidar yapmak için fikir birliğine de vardılar. İşte hiçbir siyasi partide görülmeyen ve adeta “birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için” sloganı ile hareket eden bir teşkilat Silivri’de var. Bu birlik ve beraberliğin önünde hiçbir engel duramaz ve duramayacakta. Silivri’de çok güçlü bir teşkilatımız var. Silivri’de AK Parti’nin kendisinden başka rakibi yok. Bizim Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, kurucu ile başkanımızdan bu güne kadar ki yöneticilerimiz,  İl Genel Meclis Üyelerimiz görev yaptıkları dönem boyunca sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir şeye imza atmadılar. İşte böyle bir anlayışla teşkilatla birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla belediyeyi almaya gidiyoruz.  Yeni büyük Türkiye’yi kurmaya emin adımlarla gidiyoruz.” dedi.

 

EREN EYLÜL AYI FAALİYET RAPORUNU SUNDU

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın konuşmasının ardından, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mustafa Eren, teşkilatın çalışmalarını içeren bir aylık faaliyet raporunu hazırladığı slayt eşliğinde partililere sundu. Faaliyet raporunun sunumun ardından, faaliyetlerin müzakeresi, dilek ve temenniler kısmına geçilerek partililer faaliyetler hakkında görüş ve önerilerini sundu.

 

BİZLERİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK OLAN GÜÇ BURADA Kİ BİRLİK VE BERABERLİKTİR

 

Dilek ve temennilerin ardından kürsüye çıkan Silivri’den sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A.Bilal Kıymaz ise yaptığı konuşmasında, “ Bizler samimiyet içerisinde, birlik ve beraberlikle hareket ederek çalışırsak seçimleri alırız. Silivri’de kazanılacak olan zafer, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize de güç katacaktır. Silivri ilçe teşkilatımız da, şu anda salonumuzda görmüş olduğunuz gibi bu birlik ve beraberlik sağlanmış durumda. Aday adaylığı düşünen arkadaşlarımız, mahalle başkanlarımız, meclis üyelerimiz her kes burada. İşte bizleri başarıya götürecek olan güç bu birlik ve beraberliktedir.” dedi.

 

 

SERTİFİKALI SİYASETÇİ OLDULAR

 

Ahmet Bilal Kıymaz’ın konuşmasının ardından geçtiğimiz dönemde AK Parti Siyaset Akademisini başarı ile bitiren, İsmail Taşkın, Şahabettin Hayta, Mehmet Maşuk Karakaya, Turan Kurtarmış, Aslıhan Seda Sezen Solmaz, Alpaslan Çalış, Ebru Özsoy ve Hakan Karakaş için sertifika törenine geçildi. Başarılı siyasetçilere sertifikalarını AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A.Bilal Kıymaz, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş verdi.

 

 

SİLİVRİ KAZANSIN DİYE AK PARTİ KAZANACAK

 

Sertifika törenin ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ise yaptığı konuşmada, seçimlerin anketlerle kazanılmayacağına dikkat çekerek yaptığı konuşmada, “ Seçimler anket yapılarak kazanılmaz. Seçim çalışarak kazanılır. Anketler ancak yol gösterir. Anketler incelenir, hangi mahallelerde durum nedir? Bakılır ona göre hareket edilir. Ankete oy veren kişi sandığa giderse sana oy verir. Aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi çok önemlidir. Gördüğüm kadarı ile bu birlik ve beraberlik Silivri teşkilatımızda sağlanmış durumda. İçinizden birisi aday olacak ve önemli olan AK Partili birinin aday olması ve kazanmasıdır. Silivri kazansın diye AK Parti kazanacak. Yani birincilik Silivri’nin kazanmasıdır. AK Parti kazanmazsa Silivri kaybedecek. Silivri’nin kazanması için AK Parti’nin kazanması gerekiyor. Bu millet kazansın diye AK Partinin kazanması gerekiyor. Bu gün nasıl hep birlikte çalışıyorsak, yarın aday belirlendiğinde de bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Bunun aksini düşünen aday adayı olmasın.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol