Silivri Facebook
banner88

SEVDAMIZIN ADI AK, SONU TOPRAK, DÖNEN ALÇAK OLSUN...

KARAKAŞ “ BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZ, BİR VATAN SEVGİSİ GÖSTERGESİDİR”

 

       AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Yeni Mahalle Danışma Meclisi toplantısı, ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Silivri eski Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan,  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

SEVDAMIZIN ADI; AK, SONU; TOPRAK; DÖNEN ALÇAK OLSUN !

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Danışma Meclisinin açılış konuşmasını Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak yaptı. Sancak yaptığı konuşmada; yaklaşan yerel seçimlere ilişkin bütün hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “2014 yerel seçimleri için mahallemizde bütün teşkilatlanmamızı tamamladık. Ev-ev, kapı-kapı  mahalle taramamız devam ediyor. İnşallah 2014’de emanetimizi geri alacağız. Bütün gayretimiz bütün çalışmamız bu yönde. Bu amaçla mahallemiz, ilçemiz, İstanbul’umuz ve Türkiye’miz için canla başla çalışan bütün partili arkadaşlarıma ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve hep yanımızda olan siz değerli siyasi büyüklerime teşekkür ediyorum. Sevdamızın adı AK, sonu toprak, dönen alçak olsun.

 

 

ATAMER “BAŞARIMIZLA ADIMIZI SİLİVRİ DUYACAK”

 

Yeni Mahalle Kadın Kolları Başkanı Yeşim Atamer, Kadın Kollar adına yaptığı konuşmada; “Sizlerinde bildiği gibi seçiler yaklaşıyor. Bu nedenle daha sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Şunu bilmeliyiz ki; kazanmak bir tesadüf değil, istemek yolun yarısı, diğer yarısı da çalışmaktan geçiyor. Evlatlarımıza daha aydınlık, daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çok çalışmamız lazım. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin adını bütün dünyaya duyurdu. Bizlerde Yeni Mahalle kadınları olarak, yaptığımız çalışma neticesinde aldığımız oylarla, başarı ile adımızı bütün Silivri’ye duyuracağız.” dedi.

 

KAYA, “SİLİVRİ İÇİN HER ZAMAN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYARIZ”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Yeni Mahalle teşkilatından sorumlu Meclis Üyesi Metin Kaya ise yaptığı konuşmada, Silivri Belediyesi’nin yeni mahalleye hiçbir hizmet getirmediğini belirterek, “ Daha önce yapılan bir danışma meclisi toplantısında, Zeki Tüfekçi arkadaşımızın Belediye’ye yönelik yaptığı konuşma yanlış anlaşılmıştı. Evet ortada bir belediye var. Ama belediyeyi yöneten doğru dürüst idareci yok. Biz AK Parti Belediye Meclis Üyeleri olarak,

Silivri’nin gelişimi için sunulan bütün önergelere kabul oyu veriyoruz. Taşın altına elimizi koyuyoruz. Ama Yeni Mahalleye ne yapıldı arkadaşlar? Dere ıslah çalışması var. Onu da Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Başka bir şey görüyor musunuz? Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Silivri’ye daha çok hizmet edebilmemiz için Belediye’yi almalıyız. Bunun içinde hepimizin çok çalışması lazım.” dedi.

 

KARAKAŞ “ BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZ, BİR VATAN SEVGİSİ GÖSTERGESİDİR”

 

Yeni Mahalle Danışma Meclisinde partililere seslenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, konuşmasına İstiklal Marşımızın kabulünün 92. Yılını kutlayarak, “İstiklal Marşımı 10 kıtasında da, milli ve manevi değerlerimizin her bir ifadesi o mısralar içerisinde vardır. Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşımızı yazarken “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırtmasın” diyerek dua etmiştir. Bu vesile ile kendisini bir kez daha anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Ülke gündemi ve AK Parti hükümetinin çalışmalarına da değinen Karakaş, “ Recep Tayyip Erdoğan biliyor ki; Silivri AK Parti teşkilatının bütün mahalleleri danışma meclislerini yapıyor, seçimi kazanmak için gece gündüz çalışıyor. Onun ne zaman başı sıkışsa, ne zaman anti demokratik bir durumla karşılaşsa, biliyor ki arkasında güçlü bir teşkilatı var. Bu gün Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, muasır medeniyet seviyesine emin adımlarla çıkıyorsa, bunun içerisinde ki en büyük pay sizlere aittir.  Biz belediye meclis gurubumuzla, İl Genel Meclis Üyelerimizle, bu gün mevcut idareden 5 misli daha fazla iş yapmak sureti ile bir çok konuya çözüm üretmişizdir. Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir.’ İşte bizim hizmet anlayışımız bir vatan sevgisi göstergesidir.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol