Silivri Facebook
banner88

Sıcak Haber: Değirmenci

Geceye CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ev sahipliği yaptı…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Milletvekilleri, İl Başkanı Berhan Şimşek, İl Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, başkan yardımcıları, çeşitli ilçelerin belediye başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarının katıldığı toplantıda konuşmalar yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Değirmenci birlik ve beraberlikten bahsettikten sonra şunları söyledi; sivil dikta rejimini kuranlar halkımıza anayasayı oylatmaya çalışıyorlar, evet dedirtmeye çalışıyorlar, nasıl ki CHP askeri cuntaya hayır dediyse sivil cuntaya da sonuna kadar hayır diyoruz. Sekiz yıldır kurumları yavaş yavaş ele geçiren iktidar, şimdi yargıyı ele geçirmeye çalışıyor, buna izin vermememiz gerekiyor, bunun bilinciyle çok çalışmalıyız. İnsanların yoksulluk duyguları ile oynadılar, bugün sözüm ona sahte gözyaşlarıyla ihtilalin acımasızlığını ortaya koymaya çalışıyor, işte bu kandırmayı, o dökülen göz yaşları birçoğumuzu belki de duygulandırıyor oysa aynı başbakanın ağzından siyaset yaptığı ömrü boyunca bu konuda bir kere bir cümle duyan var mı aranızda… O nedenle hepinizden beklediğimiz, hepimiz, bizler çok çalışmalıyız, 12 Eylülde sayın genel başkanımızın tabiriyle ona ilk dersi vermeliyiz, ondan sonra ilk yapılacak genel seçimde CHP’yi iktidara getirerek bu yolsuzlukla beslenen, hukuksuz yönetime son vererek CHP iktidarını hep birlikte kuracağız. Bu duygularla hepinize saygılarımla selamlıyorum.’’ Dedi.

Daha sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İl Başkanı Berhan Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran birer konuşma yaparak iktidara yüklendiler.

 

 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol