Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediye'sinde çiçek krizi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ziyaretçi akını sürüyor. Resmi kurum ve kuruluş temsilcilerinin, dernek ve oda başkanlarının, okul müdür ve idarecilerinin gerek çiçek göndererek, gerekse bizzat ziyaret ederek kutladıkları Silivri’nin yeni başkanı Özcan Işıklar’ı dün Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Saika ile Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.

KANDEMİR ÇİÇEĞİ ÇOK BEĞENMİŞ!

Işıklar’ın başka bir toplantıda olması nedeniyle, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Saika ile Yönetim Kurulu üyeleri bir süre makam odasında beklediler. Bu süre zarfında başkan odasında Işıklar’a göndermiş olduğu tebrik çiçeğini göremeyen Tabakoğlu, belediyeyi ayağa kaldırdı. Beraberindekilerle birlikte tüm makam odasını ve odanın girişindeki çiçekleri tek tek inceleyen Tabakoğlu’nun çiçeği, Belediye Başkan Yardımcısı olan Yılmaz Kandemir’in odasından çıktı. Kendisine tebrik çiçeği gelmediği için Işıklar’a gelen çiçeklerden beğendiklerini kendi makam odasına götürdüğü iddia edilen Kandemir’in, Tabakoğlu’nun Işıklar’a göndermiş olduğu tebrik çiçeğini de aynı şekilde aldığı öğrenildi. Bir an önce çiçeğin makam odasına getirilmesini isteyen Tabakoğlu, Kandemir’in odasından çiçeği aldırarak Işıklar’ın makam odasına getirtti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gelmeden çiçek krizi çözülmüş oldu.

Tabakoğlu: Projeleriniz bizi oldukça heyecanlandırdı

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Saika ile Yönetim Kurulu arkadaşlarının ziyareti sırasında Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tabakoğlu şunları söyledi. “Sayın başkan öncelikle hayırlı olsun. Projeleriniz bizleri oldukça heyecanlandırdı. Ülkemizde olduğu gibi Silivri’de de işsizlik mevcut. Benim sizlere önerim belediye bünyesinde Mesleki Eğitim Müdürlüğü kurulması olacak. İŞKUR işbirliği ile eğitici programlar düzenleyerek, işsizliğin önüne geçebiliriz. Biz maddi çıkar beklemeden iş eğitimi projesine sonuna kadar destek verebiliriz. Bu arada 20 Nisan 2009 Pazartesi günü saat 14.30’da İŞKUR açılışımız olacak, sizleri aramızda görmek bizlere onur ve gurur verecektir” dedi.

Işıklar: Silivrimizin geleceğine yönelik çalışmalar yapacağız

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi. “Sizi burada görmekten mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Yeni dönemle birlikte göreve başladık. Yeni dönemle anlatmak istediğim, beldelerin kapatılarak bizlere bağlanması. Burada oldukça zorlanacağımızı biliyoruz, fakat üstesinden geleceğimize de inancım sonsuz. Şunu çok açık ifade etmek istiyorum, belediye olarak emrinizdeyiz. Çok açık söylüyorum, emrinizdeyiz. Herkes taşın altına elini koyacak. Şehrin geleceği adına bunu yapmak zorundayız. İlçenin kaderini yakından ilgilendiren Silivri’de kent rantını arttıran ekonomik ve sosyal projelerimiz var. Bu projelerimi Kaymakam beyle de paylaştım, projelerime kendilerinin de sıcak bakması, ilçe adına heyecan duyduğunu söylemesi benim de heyecanımı çalışma şevkimi bir kat daha arttırdı. Belde belediye hizmet binalarını halk okulu olarak kullanmak istiyoruz. Sağlık ocakları, bayanlara özel kurslar, tiyatro kursları, topluma faydalı eğitici kurslardan oluşan halk okulu olarak düşünüyoruz. Nüfusa bağlı olarak yeni belediye bünyesinde yeni müdürlükler kuracağız. Eğitim ve Kültür Müdürlüğü önceliğimiz. Şehrin kaderine olumlu katkı sağlayan Kent Meclisimiz çalışmalarına hız verecek.  Kent Meclisinin altında kurulları oluşturacağız.. Bütün kararlar bu kurullarda verilecek. Belediye hizmet binasında biz sadece ilçemize hizmeti düşüneceğiz. Belediye olarak biz şehrimizin Silivri’mizin geleceğine yönelik çalışmalar yapacağız. Burada sizlerin de katkılarına, fikirlerine ihtiyacımız var. Biz sadece kolaylaştırıcı bir rol oynayacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol