Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediyesi'ne Selimpaşa damgası!

Silivri Belediyesi’nin yeni oluşturulmaya başlayan kadrosunun, Selimpaşa Belediyesi’nin personelinden oluşturulmaya başlanması dikkat çekiyor. Özellikle Selimpaşa’da ki kalifiye elemanlarını belediyenin önemli konumlarına yerleştiren Silivri Belediyesini Özcan Işıklar’ın, diğer belde belediyeleriyle böyle girişimde bulunmadığı öğrenildi.
Selimpaşa Belediyesi’nde on yıl boyunca Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun Özel Kalem Müdürü olan Rüya İlham Çakır, Işıklar’ın seçilmesiyle birlikte Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne getirildi.
Yine Selimpaşa Belediyesi’nin Yazı İşleri Müdürü olan Emine Tarin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Özel Kalem Müdürü oldu. Yağcıoğlu’nun makam şoförü Adnan Güçlü ve Selimpaşa Belediyesi’nde bilgi işlem sorumlusu Ersoy Özdemir’in de Silivri Belediyesi’nde göreve getirildiği edinilen bilgiler arasında. Selimpaşa Belediyesi’nden
Diğer belde belediyelerinde de birçok kalifiye eleman bulunuyor olmasına rağmen neden sadece Selimpaşa belediyesinden personel alımı yapıldığı ise merak konusu.

NİÇİN SELİMPAŞA SORUSU

Özellikle Selimpaşa Belediyesi’nden personel alımı yapılması, AK Partili Ahmet Yağcıoğlu’nun seçim süreci boyunca partisine yeteri kadar çalışmadığı ve CHP’ye gizlice destek verdiği iddialarını yeniden gündeme getirdi. Silivri Belediyesi’nde ki yeni kadrolaşmanın özellikle Selimpaşa Belediyesi personelinden yapılması kulislerde bazı kişiler tarafından “Yağcıoğlu’nun CHP’ye vermiş olduğu destek bu şekilde karşılık buluyor” şeklinde yorumlanırken bazıları ise Işıklar’ın eşinin Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu ile akraba olduğunu bu yüzden Selimpaşa Belediyesi’nden takviye yapıldığını belirtiyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol