Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ CHP ÇATALCA'YA AKTI...

CHP ÇATALCA’DAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı tarafından 05.10.2012 Cuma günü Çatalca Şelale Restaurant da dayanışma ve tanışma yemeği gerçekleştirildi.

 Yemeğe CHP Silivri İlçe Örgütü de geniş katılım gösterdi. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur ve Yönetimi, Silivri Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Bölge Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi’nin yanı sıra çok sayıda yönetici ve partililerin katıldığı yemekte konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Konuşmalarında ‘’Birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü nice iktidarlara Cumhuriyet Halk Partisi ile gidileceğini vurguladılar.’’

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol