Silivri Facebook
banner88

Silivri CHP Gençlik kolları yeniden yapılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak gücümüze yeni mahallerimizin gücünü de katarak yerel seçimlerin ardından daha çok üreten bir yapıya kavuşmuştur. CHP’nin her dönemdeki aydın, üreten, devrimci kadrolarına yakışan CHP Silivri Gençlik Kolları olarak, sosyal ve siyasi çalışmalarımızı güncel koşullara göre yeniden planlayarak yapılandıracağız. Komisyonlarımızı en aktif şekilde oluşturarak Silivri gençliğinin daha güzel işlere imza atması için tüm gücümüzle çalışacağız.
30 Mart tarihi itibariyle Silivri’mizin, vizyonu genişlemiş, sosyal belediyeciliği esas alan, proje üreten bir anlayışa sahip olmuştur. CHP’li bir Silivri belediyesinin hem bölge halkına hem de gençliğe büyük imkânlar sunacağına ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Silivri deki değişimi gençlerle birlikte gerçekleştireceğine inanıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi yerel iktidarının gençliği olarak; hiçbir ayrım gözetmeksizin sorunları çözecek yollar üreterek, tüm Silivri gençliğinin eşit hak ve özgürlüklerden yararlanmasını sağlayacağız. Ve Silivri'yi seven herkes gibi bizler de Silivri için artı değer kazandıracak tüm düşüncelere destek vereceğiz.

CHP Gençlik Kolları, Atatürk İlkelerinin ve Cumhuriyet Değerlerinin bekçisi olan gençlerin buluştuğu bir yerdir. Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın dediği gibi: ‘Çok iyi okullarda okuyabilirsiniz, çok iyi ailelerin çocukları olabilirsiniz, ama CHP Gençlik Kolları’nda siyaset yapmak istiyorsanız, önce sorumluluk sahibi olmalısınız.” Bizler de bu sorumluğu bilerek Altı Ok felsefesinin sağlam temelleri ile Mustafa Kemal ve Kuvvay-i Milliyeciler den devraldığımız değerlerimizi korumaktayız ve korumaya devam edeceğiz.

Yeni Yönetim Kurulu

BEYZAT BEDEL-Gençlik Kolları Başkanı
BAHADIR HALVACIOĞLU-Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı
SEDA YILMAZ-Gençlik Kolları Sekreteri
ERAY BİLİCİ-Gençlik Kolları Saymanı
OSMAN MUTLUÇ-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi - Batı Yakası Sorumlusu  (Ortaköy, Kavaklı, Selimpaşa)
GÖKHAN AKGÜN-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi - Doğu Yakası Sorumlusu (Gümüşyaka, Değirmenköy, Çanta, Büyükçavuşlu)
HAKAN ULU-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi
BEYHAN FİLİZ-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi
ŞEREF CAN AYATA-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi
SERKAN KARAKÖSE-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi
OKTAY KURT-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi
TAMER TEZCAN-Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol