Silivri Facebook
banner88

Silivri DP, Gençlik Kollarını belirledi.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
DP Silivri İlçe Teşkilatı, kadın kollarındaki eksikleri tamamlamasının ardından, gençlik kollarındaki oluşumunu da tamamladı. 22 Temmuz seçimlerinin ardından uzunca bir sessizliğe bürünen partideki bu hareketlenmeler, partinin seçmenlerini sevindiriyor.
 
Geçtiğimiz gün bir araya gelen partili gençler, yeni bir oluşuma giderek, yönetimlerini belirlediler. DP Silivri İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığına Aslan Elmas getirildi. Elmas, tüm gençleri DP çatısı altında birleşmeye davet ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
 
“Satılan yarınlarımızı geri almak için uğraşacağız”
“Silivri’de yeni bir oluşum içerisine girmiş olan DP Gençlik Kolları olarak, Ulu Önderimiz Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefe gidilen yolda, üzerimize düşen görevin bilinci içerisindeyiz. Gerek Silivri merkez, gerekse belde ve köylerde yaşayan diğer genç arkadaşlarımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Bunun neticesinde, bizlerin ve bizden sonraki neslin ne istediğini ve ne arzuladığını, yöneticilerimize aktarmak ve takipçisi olmak durumundayız.
 
Ve görüyoruz ki, DP Silivri İlçe Yönetimi, geleceğin genç fikirlerine önem ve öncelik veriyor. Biz gençler için en doğru olanın altına imza atıyorlar. Kimse unutmamalıdır ki, gelecek, genç nesillerle ayakta kalacaktır. Bizler, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği gençlik olarak, körleşmiş ve sabit fikirli yöneticiler istemiyoruz. Herkese ve her fikre eşit yaklaşımda bulunan, ufku geniş yöneticiler istiyoruz. Sadece iktidar partisinin yandaşlarına öncelik veren, gençlere iş bulmanın karşılığında, öncelikli şart olarak parti üyeliğini öne süren anlayışı ve bu anlayışın savunucularını şiddetle kınıyoruz.
 
Yerel yönetimi de, bu anlayışın uzantısı olarak taraflı hareket etmesinden dolayı, duyduğumuz üzüntüyü, siz kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. İşte bu yüzden, biz geleceğin gençleri olarak, tavrımızı, amacı Silivri’ye ve Türkiye’ye hizmet olan DP’den yana koyduk ve onun çatısı altında bir araya geldik.
 
Genç arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı ve görüşmelerde, gelecekten duydukları endişelerin farkına vardık. Ve bu düşünceler doğrultusunda, büyüklerimizle sıkıntılarımızı paylaşarak, bizlere sağlam temeller üzerine kurulmuş bir gelecek sağlamalarını istedik.”
 
Elmas konuşmasına şu sözlerle devam etti
“Biz gençler olarak, elimizden alınan geleceğimizi, satılan yarınlarımızı geri almak için yoğun bir temponun ve büyük bir sorumluluğun içerisine girdiğimizin farkındayız. Ve bu gücü de kendimizde buluyoruz. Sizce, birilerinin, bu gidişe bir dur deme zamanı gelmedi mi? Evet. Biz DP’li gençler olarak, bu gidişe dur deme kararı aldık.
 
Bir de şunu ifade etmek isterim ki, siyaset, imamın kayığına binene kadar değildir. Günü geldiğinde bırakmayı bilmek ve arkadan gelen yeni nesillere fırsat tanımak gerekir. Maalesef, ülkemizi yönetenler ve muhalefet partilerin düşmüş oldukları koltuk sevdası yüzünden, Türkiye, arkadan gelen genç nesillerden faydalanamamaktadır. DP Genel Başkanı Sayın Süleyman Soylu, 39 yaşında genç bir liderdir. Bizler de sayın başkanımızı örnek alarak yolumuza devam etmekteyiz. Ve sonuna kadar da, kendisinin arkasında en büyük destekçileri olarak yer alacağız.
 
Buradan gerek farklı partilere mensup, gerekse parti dışında yer alan genç arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Artık sabit fikirli ve koltuk sevdalısı politikacıların peşinden gitmeyi bırakın. Gelin, bizler gibi genç bir liderin peşinde el ele verelim. DP’li genlik olarak, bir çatı altında, ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmak için buluşalım. İlçe binamız sürekli açık olmakla birlikte, haftalık yaptığımız toplantılarımıza katılarak, düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilir, ileriye dönük düşüncelerimize ortak olabilirsiniz. Güzel ülkemizin, güzel yarınları için el ele verelim.”
 
DP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Aslan Elmas, Orkun Meral, Gizem Çetinkaya, Bahadır Harmancı, Soner Canpolat, Menderes Sönmez, Gökan Tek, Y.Emre Bünyat, Alparslan Cumart, Raşit Tekin, Tarık Erdem, Özden Bilkay, Salim Ünal, S.Kader Gündüz, Uğur Bulut ve Halil Pala.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol