Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ SİLİVRİ OLALI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın basın toplantısı öncesi yaşanan olumsuzluklar gazetecileri isyan ettirdi.


Işıklar ve ekibinin 100. gün fiyaskosu

Silivri Belediyesi tarafından Cumartesi günü düzenlenen ve Silivri Park Otel’de gerçekleştirilen 100 günün değerlendirilmesi amaçlı basın toplantısı fiyasko oldu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 100 günlük faaliyetlerini anlatmayı hedeflerken toplantıya katılan basın mensuplarının protestosu ile karşı karşıya kaldı. Toplantıya katılan birçok basın mensubu, Özcan Işıklar ve ekibinin ilgisizliği ve organizasyondaki aksaklıklar nedeni ile toplantıyı terk etti.

Basın’a su dahi yok

Basın toplantısından önce kahvaltı veren başkan ışıklar ve ekibi basın mensuplarının salonda yarım saatten fazla sıcak ve soğuk içecek beklemesine içecek servisi başladığında belediye başkan yardımcıları ve belediye personeline servis yapılmasına tepki gösteren basın mensupları salonu terk ettiler.  Basın mensuplarının oturduğu bir çok masada ekmek konmazken kahvaltıya 5-10 dakika geç katılan basın mensuplarına da servis verilmedi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın basın toplantısı öncesi yaşanan olumsuzluklar gazetecileri isyan ettirdi.
SİLİVRİ SİLİVRİ OLALI
BÖYLE PROTESTO GÖRMEDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın göreve gelmesinin ardından geçen 100 gün ile ilgili düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Park Otel’de verilen kahvaltıda yaşanan olumsuzluklar güne damgasını vurdu. Yaşanan olumsuzlukları basına ve kamuoyuna yapılan bir saygısızlık olarak gören basın mensupları kahvaltı esnasında toplantıyı terk ederek durumu protesto ettiler.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü saat 11.00’de Silivri Park Otel’de gerçekleştirilmesi beklenen 100. Gün değerlendirme toplantısı fiyasko ile sonuçlandı. Basın mensuplarını saat 11.00’da Park Otel’e davet eden Belediye Yönetiminin ve işletmenin ilgisiz tavır ve hareketlerine Basın mensupları tepki gösterdi. Uzun müddet ilgisizliği izleyen basın mensupları, Başkan ve ekibinin buna müdahale etmemesi üzerine toplantı salonunu terk etti. Değişim Gazetesi, Trakya Hürhaber Gazetesi, Bizim Silivri Gazetesi, Gerçek Gazetesi, Dünya Gazetesi, Silivri Gündem, Silivri Rehberi, Silivriliyiz.com haber portallarını temsilen programa katılan tüm Basın mensupları ortak kararla Silivri Belediyesini protesto ettiler

EV SAHİPLERİ YEDİ İÇTİ, MİSAFİRLER İZLEDİ

Basın toplantısından önce kahvaltı veren başkan ışıklar ve ekibi basın mensuplarının salonda 1 saate yakın sıcak ve soğuk içecek beklemesine rağmen içecek servisi başladığında CHP İlçe Yöneticilerine, belediye başkan yardımcılarına ve belediye personeline servis yapılmasına karşın kendilerine servis yapılmamasını bir süre şaşkınlıkla izlediler. Duruma belediye yönetiminden kimse müdahale etmeyip, ev sahibi konumunda bulunanlara servisin devam etmesi üzerine de tepki gösteren basın mensupları salonu terk ettiler.  Basın mensuplarının oturduğu masalarda ekmek, su ve çay servisi yapılmazken,  kahvaltıya 5–10 dakika geç katılan basın mensuplarına serviste verilmedi.
100. GÜN FİYASKOSU

Silivri Belediyesi tarafından Cumartesi günü düzenlenen ve Silivri Park Otel’de gerçekleştirilen 100 günün değerlendirilmesi amaçlı basın toplantısı böylelikle fiyasko ile sonuçlanmış oldu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 100 günlük faaliyetlerini anlatmayı hedeflerken toplantıya katılan basın mensuplarının protestosu ile karşı karşıya kaldı. Toplantıya katılan birçok basın mensubu, Özcan Işıklar ve ekibinin ilgisizliği ve organizasyondaki aksaklıklar nedeni ile toplantıyı terk etti.

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol