Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'Yİ AŞUREYE DOYURDULAR...

SİLİVRİ SANAYİYE AŞURE İKRAMI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Muharrem Ayı münasebeti ile Silivri’de aşure dağıtımı programları düzenledi. İlk programı AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ekibi ile beraber gerçekleştirdi. Çarşı Meydanında gerçekleşen program yoğun yağmur altında yapıldı.

İlçe başkanlığı Programın ikinci ayağında Silivri Küçük Sanayi esnafına aşure dağıttı. Gerçekleştirilen programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Programın ilk durağı Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Binası oldu. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saika ve Yönetim kurulu üyeleri ile buluşan heyet sanayi esnafının talep ve önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçe Başkanlığı ekipleri daha sonra aşure dağıtımına geçti. Silivri Küçük sanayi sitesinin tamamı gezilerek aşure ikramında bulunuldu. Gerçekleştirilen ikramdan dolayı sanayi esnafın memnuniyeti ile karşılaşıldı. Esnaflar gerçekleştirilen bu ziyaret ve aşure ikramından dolayı teşekkür ettiler. Program Silivri Sınırlı Sorumlu Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Türkyılmaz ve Yönetim Kurulunun ziyaretine geçilerek son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol