Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'Yİ UÇURUMUN KENARINDA BULDUK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, Alipaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkıyla yaşanan sıkıntıları paylaşan Başkan Işıklar; “Belediyenin borç yükünü halkımıza hissettirmemeye çalışıyoruz” dedi.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günlerde Alipaşa Mahallesi’ndeydi. Alipaşa sakinleriyle bir araya gelen Başkan Işıklar, mahallelinin istek ve sıkıntılarını tek tek not aldı. Başkan Işıklar’a yaptığı ziyarette Başkan Yardımcıları Elif Uzun ve Ayhan Otlatıcı, CHP Silivri Belediye ile İl Genel Meclis Üyeleri ve Silivri Belediyesi Birim Müdürleri de eşlik etti.

“YÖNETİMİ DEVRALDIĞIMIZDA BÜYÜK BİR ENKAZLA KARŞILAŞTIK”
Belde belediyelerinin kapanarak mahalle statüsüne dönüşmesiyle ortaya çıkan sıkıntıları anlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şunları söyledi; “Silivri tarihinde ilk kez böyle bir dönem yaşıyor. Biz yönetimi devraldığımızda Silivri’de büyük bir enkazla karşı karşıya kaldık. Silivri’yi uçurumun kenarında bulduk. Alt yapı, üst yapı eksiklikleri ve büyük bir borçla karşı karşıya kaldık. Halkımıza hissettirmeden bu borcun altından kalkmaya çalışıyoruz. Çevreden merkeze giden bir anlayışla hareket ederek, Silivri’mizde yeni bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız.” 25 Temmuz 2009 Cumartesi Günü gerçekleşecek 100. Gün Değerlendirme Toplantısında ayrıntılı açıklamalarda bulunacağını söyleyen Başkan Işıklar, Alipaşa Mahallesi’nin en düzenli ve problemsiz mahallelerden biri olduğunu söyleyerek, muhtar Metin Gürsu’ya teşekkür etti.

ALİPAŞA’DAN IŞIKLAR’A JEST
Alipaşa Mahallesi’ne yaptığı ziyarette Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hoş bir sürpriz yapan mahalle sakinleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yazan kurabiyeleri hazırlayarak misafirlere sundu.

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol