Silivri Facebook
banner88

SİYASİ BAŞARININ SIRRI

CUMHURİYET MAHALLESİ DANIŞMA MECLİSİNDEN ‘BERABERLİK MESAJI’

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısı ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Silivri Belediyesi eski  başkanı Hüseyin Turan, ilçe başkanı Metin Karakaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle teşkilatları ve partililer katıldı.

 

BÜTÜN GAYRETİMİZ SİLİVRİ DE ‘ZAFER’ İÇİN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını mahalle başkanı Duran Karagülmez yaptı. Karagülmez yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı vererek, yaklaşan seçimler için tam gaz çalışmalara devam ettiklerine dikkat çekerek; “2014 yerel seçimleri gittikçe yaklaşıyor. Bu seçimi kazanmamız için de gücümüz ,irademiz, potansiyelimiz üzerine güçlü bir teşkilatımız var. İnşallah bunun sorunsuz bir şekilde  ortaya koyup 2014  yerel seçimlerini hayırlısıyla kazanmaya cenabı Allah bize nasip eder. Biz bu inanç ve gayretle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün çalışmalarımız Silivri’de partimiz adına zafer kazanmak için. Bu vesile ile ben öncelikle mahalle teşkilatımıza ve bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

SİYASİ BAŞARININ SIRRI ‘GÖNÜLLERİ FETHETMEKTİR’

 

Danışma Meclisinde söz alan İl Genel Meclis Üyesi Osman Turan ise yaptığı konuşmada, İl Genel Meclis Üyesi olarak Özel İdare kanadında Silivri’ye bir çok yatırımın gelmesinde büyük çaba sarf ettiklerini dile getirerek, “inancı, memleketi, partisi, kökeni ne  olursa olsun hepimizin ortak paydası olan Silivri. Bizler hiçbir ayrım yapmadan hepimizin ortak nefes aldığı cennet Silivri’mize hizmet etmekle mükellefiz. Yaptığımız yada vesile olduğumuz hizmetler neticesinde de vatandaşlarımızın takdiri ile teveccühlerini kazanmalıyız. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlere baktığımızda ise bu teveccühe layık olmamamız için hiçbir sebep yok. Tek yapmamız gereken yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi teşkilat mensubu olarak herkesin dile getirmesi ve halka anlatması gerekir. Yaklaşan seçimlerde seçmenlerimizin nabzını çok iyi tutmalı ve onların gönüllerine taht kurmalıyız. Siyasi başarının sırrı gönülleri fethetmektir. Bu yolda bütün partili arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapmış olduğunuz gayret  ve çalışmaların muvaffakiyet getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

 

TEŞKİLAT ADAYININ ARKASINDA DURURUZ

 

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Turan’ın ardından kürsüye çıkan Silivri Belediyesi eski başkanı Hüseyin Turan ise yaptığı konuşmada, “Yerel seçim sürecine bir yıldan daha az süre kaldı. Değeli arkadaşlar 2004-2009 yılında tarihi çalışmalar yaptık. Oy artırarak kaybettiğimiz seçim bizi çok üzdü. Biz Silivri’ye hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. CHP’li bazı arkadaşlar 2009 seçimlerinden sonra bana ‘hakkınızı helal edin üzerinize bir çok iftira attık. Belediyeyi alınca yaptığımız incelemeler de hepsinin asılsız olduğunu gördük’ dedi. Biz haram lokma yemedik hiç kimsenin hakkına tecavüz etmedik. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. İlçe belediyesine devir olan belde belediyeleri ile birlikte bıraktığımız borç şuan üç dört katına çıktı. 2009 yılında ne dediler ;biz İBB den hiçbir şey istemiyoruz. Hatta biz İBB’ye para göndereceğiz. Buna rağmen İBB buraya hizmetini hiçbir zaman durdurmadı. Burada İlçe Başkanım olmak üzere tüm ilçe yönetimine teşekkür ediyorum. İşte siyaset böyle yapılmalıdır. Silivri aşkı hizmet aşkı budur. Yoksa geçmişte ki siyasi anlayışla bakılırsa biz kaybettik bütün yatırımları engelleyelim vardır. Ama biz öyle yapmadık. Yerel seçim sürecinde herkes bir yerlere talip olacak. Bu demokrasinin gereğidir ancak bu teşkilat terbiyesi içerisinde olmalıdır. Teşkilatımız kimi uygun görürse o kişinin arkasında durur seçimi almak için gerekli gayreti gösteririz.” dedi.

 

 

İSRAİL’İN ÖZÜRÜNE KİMSE İNANAMIYOR

 

Cumhuriyet Mahallesi Nisan Ayı Danışma Meclisinin kapanış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise, teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatının 11-12 yıllık bir süre içresinde çok büyük hizmetlere imza attığına dikkat çekerek, İsrail’in Türkiye’den özür dilemesi olayının çok iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi. Karakaş konuşmasına şöyle devam etti; “ AK Parti hükümetinin iş başına geldiği günden bu güne kadar geçen sürece bir göz attığımızda çok büyük hizmetlere imza atıldığına şahit oluyoruz. Özellikle Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıdan dolayı İsrail’in Türkiye’den özür dilemesi ve olayın özür dileme noktasına getirilmesinde ki süreci çok iyi analiz etmemiz lazım. İsrail kurulduğu günden bu güne kadar ilk defa böyle bir olay yaşıyor. Bundan önce ki dönemlerde  İsrail’in böyle bir durumda özür dileyeceğine kimse inanmazdı. Kılıçdaroğlu dahil, hala inanmayanlarda var. Bu Türkiye’nin ne kadar büyüdüğünü ve AK Parti hükümeti ile ne kadar güçlendiğinin göstergesidir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan arkasına baktığında sizler gibi güçlü bir teşkilatı görüyor, benim arkamda dimdik bir Türkiye var, Türkiye Cumhuriyeti’nin kasası güçlü diyor ve dünyaya meydan okuya biliyor. Bugün baktığımızda AK parti dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olduğu kadar bugün inanan insanların umutlarını yeşertip beklentileri arttıran bir parti haline geldi. Bugün AK Parti Türkiye’de rakibi olmayan bir partidir. Çünkü rakiplerinin oy oranlarını topladığınızda bir AK Parti’yi geçemiyor. Çünkü AK Parti halkı merkezine koymuş, onun sesini dinleyen ve halkıyla iç içe olan bir siyasi parti.

 

 

‘BEN’ DE?İL ‘BİZ’ OLACA?IZ

 

2014’teki yerel seçimlerden zaferle ayrılacağımızdan şüphemiz yok. Bugün Silivri belediyesinin reklam için yaptığı pankartlarla dünyayı üç defa sararsınız. Bunun adı israftır. Son belediye meclisinde yaptığım konuşmada bahsettim. Silivri belediyesi yılda eski para ile 4 trilyon faiz ödemeye başlamış.Bornoz, terlik, iş önlüğü, berber önlüğü ve eşantiyonlara senede ödenen paranın haddi hesabı yok.Festival, yemek, eğlencelere, senede beş trilyon ödüyorlar. Ama zannetmeyin ki bu işlerin parsı ödeniyor. Belediyeye iş yapanlar kapıda. Geçen gün bize de geldiler. Bizden parasının tahsili konusunda yardım istediler. Bu israfın önüne geçilmesi gerektiğini defalarca söyledik. Yeni planlarla bir çok yolu belirledik. Garden arkası mevkiinden Parkköy mevkiine giden bir ana hat oluşturduk. Şuanda Selimpaşa da yapılacak olan ileri derece biyolojik arıtma tesisinin gerçekleşen planlarda onayı çıktı. İhalesi yapılıyor. Arıtma tesisinin bedeli 22  milyon Euro. Alt yapı tamamen oraya bağlanacak. Sonuçta gelinen sürece baktığımızda bilinçsiz büyüyen bir şehrin faturasını biz ödedik. İşte bunların hepini kaldırıyoruz ve daha yaşanılabilir bir Silivri’nin önünü açmaya çalışıyoruz. Yeni yapılan 75. Yıl Okuluna eklenti olarak birde anaokulu yapılıyor. Cumhuriyet mahallemize yakışan bir okul olacak Silivri’de 19 bin’e yakın üyemiz var ve Silivri’nin en büyük partisiyiz. Bugün Silivri’nin her bölgesinde hizmet bekleyen yerlerin olduğuna şahit oluyoruz. Belediye başkan aday adayımızda meclis üyesi aday adayımızda çok olacak. Bunlar bizim nitelikli adaylar çıkarabileceğimizin en büyük göstergesi. Önemli olan teşkilat disiplinine uygun bir şekilde hareket etmek. Çünkü bu teşkilatta ben olmazsam bu teşkilat olmaz mantığı yok. Ben değil biz olacağız. Bu teşkilata benim dediğim olur değil teşkilatın dediği olur mantığı var. Bu çerçevede herkes teşkilat disiplini içerisinde çalışacak. Önemli olan kimin belediye başkanı kimin meclis üyesi olacağı değil. Bizim siyasi hareketimiz Türkiye Cumhuriyetini milli ve manevi değerleri üzerinde yükselen daha güçlü bir Türkiye’nin oluşmasını sağlayacak bir hareket olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Yedi bölge 81 vilayetimizle Türk’ü, Arnavut’u, Çerkez’i, Pomağı, Kürdü, Lazıyla aklınıza gelecek her türlü etnik kökenle kardeş bir milletiz. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın.Türk bayrağımıza halel gelecek hiçbir harekete imza atmayacaktır. Sayın Başbakanımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz. Birlik beraberlik çerçevesinde belediyeyi kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol