Silivri Facebook
banner88

Soydaş, programı değerlendirdi

Melis AVCI

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş, geçtiğimiz günlerde Ünsal Düğün salonunda, Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programını değerlendirdi. Katılan tüm partililere teşekkür eden Soydaş şunları söyledi; “Genel Başkanımızın gelişi ve uğurlayışımızda, Silivri’miz de Demokrat Parti’ye teveccüh bulunan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Konvoyumuza katılan, arzu edip katılamayan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Gelemeyen arkadaşlarımızın da gönlünün bizden yana olduğunu biliyoruz.”

“İnsanlar ‘Bizi AKP’den kurtarın’ diyor”

Programın Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatına yakışır bir şekilde gerçekleştiğini belirten Soydaş: “Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Süleyman Soylu’nun katılımıyla, belediye başkan adayımızın açıklanması, çok görkemli ve Silivri Demokrat Parti’ye yakışan bir şekilde oldu. İnanıyorum ki 29 Mart 2009 seçimlerinde Sayın Osman Topaç, belediye başkanı olarak o koltuğa oturacaktır. İnşallah o günler yakın, bu süreci hep beraber yaşayacağız” dedi. Soydaş şu şekilde devam etti: “Aday tanıtım programı ile ilgili çok güzel tepkiler alıyoruz. Birçok arkadaşımızın genel başkanımızı ve Osman Topaç’ı dinlediklerini görüyoruz. Çok farklı sesler alıyoruz. Demokrat Parti’ye teveccühlerin arttığını görüyoruz.”

Belediye başkan adayının açıklanmasının ardından beldelerde de seçim çalışmalarına hız veren Demokrat Parti, Büyükçavuşlu’dan start aldı. İnsanların Demokrat Parti’ye ilgisinin yoğun olduğunu dile getiren Soydaş “Önceki gün belediye başkan adayımızla birlikte Büyükçavuşlu beldesini ziyaret ettik. İnsanların gözlerinden, yeter çığlıklarını görüyoruz. İnsanlar “Bizi bu AKP’den kurtarın. Demokrat Parti Silivri’yi alsın artık” diyorlar. O soğukta bile, Büyükçavuşlu beldesinde Silivri Belediye Başkan Adayımızı 300’ün üzerinde insanın dinlemesi, partimizin çıtasını yükseldiğini ve partimize olan teveccühün arttığını gösteriyor. Bu bizi kesinlikle şımartmayacak. İnşallah ekip ruhuyla seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz plansız, programsız şekilde ne yola çıktık, ne de seçimi alacağız dedik. Her şeyimiz planlı programlı, biz bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Başkaları bizim için dedikodu üretsinler, ama Silivri’de seçmen kararını verecek ve Demokrat Parti belediye başkan adayını 29 Mart 2009 seçimlerinde sandıktan evet oylarıyla sandıktan çıkaracak. Demokrat Parti seçimi aldığında, partimizden konvoyla Silivri Belediyesi’ne gideceğiz. O günleri inşallah yaşayacağız” şeklinde konuştu.
Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş, belde ziyaretlerine Cuma günü Kadıköy Mahallesinden devam edeceklerini belirtti. Soydaş daha sonra Ortaköy ve Kavaklı’da seçim çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol