Silivri Facebook
banner88

Süleyman Soylu, yarın Silivri'de!
 
HABER: Melis AVCI
 
Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta Gümüşyaka’da yaptığı belde ziyaretinde, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Değirmenköy Domates Festivali’ne gelmesi için uğraştıklarını, büyük bir ihtimalle de geleceğini duyurmuştu.
Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın yoğun baskısı ve İl Başkan Yardımcısı Bekir Yetkin’in de girişimleriyle DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Değirmenköy’de yapılacak Domates Festivali’ne katılacak.
 
DP Basın propagandasından sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Sütırmak, Genel Başkan Süleymen Soylu’nun Silivri’de büyük bir kalabalıkla karşılanacağını belirterek “Genel Başkanımız Sayın Süleyman Soylu’nun, Değirmenköy’de yapılacak olan Domates Festivali’ne katılmasını çok istiyorduk. Gelmesi bize onur verecektir. Yarın saat 20.00 gibi Silivri’de olacak. Burada büyük
 
bir kalabalıkla genel başkanımızı karşılayacağız” dedi.
Sütırmak, bugün DP İstanbul İl Teşkilatından gelecek bir aracın, tüm köy ve beldeleri dolaşarak, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun geleceğini duyuracağını söyledi
 
İlk gün domates güzeli seçilecek
 
Silivri Değirmenköy Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği Domates Festivali, bu yıl 22- 23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Festival bu senede yapılacak olan yarışmalar ve etkinliklerle kutlanacak. İlk gün domates üreticilerinin yetiştirdiği domateslerin sergileneceği festivalde, her yıl olduğu gibi domates güzeli de seçilecek. Yarışmada dereceye girenlere para ödülleri ve çeşitli armağanlar verilecek. Festivalin ikinci gününde de Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy sahne alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol