Silivri Facebook
banner88

TAEKWANDOCULARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ...

 

 

Taekwondoculardan Işıklar’a sevgi seli

 

Silivri Taekwondo Spor Kulübü, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu’na spora ve sporcuya olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Özellikle sporcuların Başkan Işıklar’a gösterdikleri sevgi seli ise ziyarete damgasını vurdu.

 

SİLİVRİ Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Doruk Bulut ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı olan Bora Balcıoğlu geçtiğimiz akşam Silivri Taekwondo Spor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret etti. Burada Kulüp Başkanı Oktay Ayyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, minik sporcular ve aileleri de büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

 

IŞIKLAR’A BÜYÜK İLGİ

Silivri Taekwondo Spor Kulübü’nün antrenmanına giderek burada yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Işıklar, bir süre minik sporcuların aileleriyle de sohbet ederek taleplerini dinledi. Spora ve sporcuya verdikleri önemi hayata geçirdikleri projeleriyle ortaya koyduklarını ifade eden Işıklar, gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi. Daha detaylı bir tespit için kendilerini hafta içinde belediyeye beklediğini de ifade eden Başkan Işıklar’a özellikle sporcuların aileleri gösterdikleri büyük ilginin yanında “Bize sahip çıkın. Silivri’deki çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Siz bizim yanımızda olduğunuz sürece bizlerde sizlerin her zaman yanınızda olacağız” mesajını verdiler.

 

AYYILDIZ “DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Silivri taekwondo Spor Kulübü Başkanı Oktay Ayyıldız da, Başkan Işıklar’ın kendilerini ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, “Kendi imkânlarımız ve hocalarımızın gönüllülük esasına dayalı çalışmalarıyla bugünlere geldik. Sizlerin de gördüğü gibi çok sayıda sporcumuz var. Sizlerden tek isteğimiz bu gençlere sahip çıkmanız. Bugüne kadar spora ve sporcuya verdiğiniz değeri, bu anlamdaki çalışmalarınızı biliyoruz. Tüm bunların neticesinde size yönetim kurulu arkadaşlarım, sporcu kardeşlerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

IŞIKLAR VE BALCIOĞLU’NA PLAKET VERİLDİ

Sporcu, aileleri ve kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Silivri Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı olan Bora Balcıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

SPORCULARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Silivri Taekwondo Spor Kulübü ziyaretinin ardından salonu terk etmeye hazırlandığı dakikalarda ise minik sporcuların sevgi gösterilerinde bulunarak “El salla el salla Özcan Başkan el salla” tezahüratları salonda yankılandı. Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Işıklar da sporcuları selamlayarak bu sevgi gösterisine karşılık verdi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol