Silivri Facebook
banner88

TAHİR SERT: AK PARTİ, PROJELERİN PARTİSİ...

TAHİR SERT; PROJELERİN PARTİSİYİZ       

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Silivri Öğretmenevi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, SKM Başkanı Filiz Güler, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanları, Muhtarlar, Sendika Başkanları ve  Teşkilat Mensuplarının katılımı ile düzenlenen kahvaltıda projelerini tanıttı.

Silivri’yi kalkındırmak için gerekli projelerin yapılacağının sözünü veren AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert;” Ben belediyecilikte tecrübe sahibi bir kardeşinizim. Silivri’den aday olma sebebim bu güzel coğrafyayı kaderine terk edilmekten kurtarmak ve bu topraklara olan vefa borcumu ödemektir. Silivri’ye 2004-2009 yılları arasında çok büyük hizmetler geldi. 30 Mart’tan sonra da bu hizmetler kaldığı yerden devam edecek. Biz projelerin partisiyiz. Şimdi gelelim projelerimize. Öncelikler Silivri’mize metro gelecek. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’ndeydi. Orada da metronun müjdesini verdi.”

DEVLET ÜNİVERSİTESİNİ BİZ GETİRECEĞİZ

“Silivri’ye devlet üniversitesini biz getireceğiz. 5 yıldır Silivri halkını bu vaat ile oyaladılar. Fakat biz vaat siyaseti yapmıyoruz. AK Parti söz verirse yapar. Piri Mehmet Paşa Camii’nin restorasyonuna başlandı. Bu tarihi yapıyı, kuvvetlendirilmiş biçimde ve tarihi dokusuna uygun olarak yeniden düzenleyeceğiz. Halkımız tören programlarını küçük bir meydanda gerçekleştiriyor. Biz hem büyük bir tören alanı, hem de bütün organizasyonların rahatça gerçekleştirilebileceği kültür merkezi projemizi hayata geçireceğiz.”

KAVŞAKLARIMIZLA ŞEHRİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELECEK

“Silivri gelişiyor. Fakat gelişmekte olan Silivri’nin iki yakası bir birinden kopmuş vaziyette. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, İstanbul Ulaşım Trafik Komisyonundan da aldığımız karar ile Silivri’ye üç yeni kavşak kazandıracağız. Artık Silivri’nin iki yakası bir araya gelmiş olacak. Aynı şekilde yapacağımız katlı otoparklar sayesinde artık Silivri’de park yeri arama sorunu tarihe karışacak. Yerli turist bu sebepten çarşılara gelmiyor. Esnafımız kan ağlıyor. Ama AK Parti sayesinde hem esnaf kalkınacak hem de gençlerimiz iş için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ “LAFTA SİYASET YAPANLARIN “ CEZASINI VERİR

Programa katılarak destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Dünya bir ekonomik krizin içinden yavaş yavaş çıkarken, Türkiye bu dönemde de büyümesini sürdürmüştür. 4 yıldır sürekli büyüyen bir ekonomimiz var. Uzun zamandır ülkemizde şehit cenazeleri yok, kan akmıyor. Türkiye’de barış ortamı sağlanmıştır. AK Parti 2002’den beri ekonomik, sosyal alt yapı yatırımları ile bu sosyal barışın zeminini hazırlamıştır. Son zamanlarda ülkemizin üzerinde oyunlar oynanıyor. Bunun amacı AK Parti zayıflasın, Türkiye zayıflasın anlayışıdır. Hiç iş yapmadan, proje üretmeden, lafla, yalanla siyaset yapmanın cezasını bu millet verir. Eski siyaset dönemi geçti. Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel siyasetinin geç kalmış bir temsilcisidir. Konuşmalarına bakın, bir gün söylediğini ertesi gün yalanlıyor. Türkiye büyüyor ve büyümeye devam edecek. Karşı çıktıkları bütün projelere rağmen, istemeyiz siyasetlerine rağmen ülkemizin gelişmesini engelleyemeyecekler. 30 Mart seçimlerini, genel siyaset üzerinden yürütmeye çalışıyorlar. Fakat bu millet bu oyunlara kanmayacaktır” dedi. Kahvaltı programı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in, dernek başkanları, sendika başkanları ve muhtarlara, programa katıldıkları için teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol