Silivri Facebook
banner88

TEMEL SÖZÜNÜ TUTTU...

ÇANTA’DAN AK PARTİYE 100 ÜYE DAHA

     

     AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel, Danışma meclisinde verdiği sözü tutarak, Çanta Mahallesinde yapılan, ev ve esnaf ziyaretleri sonucu AK Partiye katılan 100 yeni üyenin bilgi formlarını ilçe başkanı Metin Karakaş’a teslim etti.

 

 

PARTİMİZE GÜVEN VE DESTEK ARTTI

 

  Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel, üye formlarını teslim ederken yaptığı konuşmada, “ AK Parti Silivri Çanta Mahalle teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız danışma meclisimizde, Çanta’da 1. Olma sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek adına, mahalle teşkilatımızla birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde çok kısa bir süre içerisinde partimize 100 yeni üye daha kazandırdık. Hükümetimizin  terörün bitmesi için verdiği mücadele ve İsrail’e özür diletilmesi gibi konulardan ve Silivri’de yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların AK Parti’ye olan ilgisi, desteği ve güveni arttı.Çanta Mahallemizde, kısa sürede bu kadar çok kişinin partimize teveccüh göstermesi bunun en güzel örneğidir. Bu ilginin artarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

 

 AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’da Yasin Temel ve Çanta mahalle teşkilatını çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “AK Partinin Silivri’mize ve Ülkemize daha fazla hizmet edebilmesi için bizlerin çalışması şart. Bu nedenle Silivri’miz için gelecek nesillerimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeliyiz. Çanta gibi bir mahallede 100 vatandaşımızın daha partimizi tercih etmeleri memnun edici bir durum. Çalışmalarınızdan ve gayretinizden dolayı sizleri tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol