Silivri Facebook
banner88

TUĞLU: AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ...

Tuğlu: Aynı geminin içindeyiz

 

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin gerçekleştirdiği iade-i ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Hepimiz aynı gemideyiz. Bu nedenle ele ele vermeliyiz” dedi.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’na, Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri iade-i ziyarette bulundular. Burada İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle bir araya gelen Kocabaş, “Silivri için ele ele vererek çalışmalıyız” dedi. İlçe Başkanı Tuğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında şöyle konuştu: “Sizler gerek Silivri gerekse ülke ekonomisine büyük katkılar sunarken, istihdam noktasında da çok önemli işlere imza atıyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan ve azminizden dolayı sizlere madalya verilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

 

TUĞLU: AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ

 

            CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin gerçekleştirdiği iade-i ziyarette şunları kaydetti: “ Sanayicilerimizin hangi zor şartlar altında iş yaptığını çok iyi biliyoruz. Özellikle bürokrasi noktasındaki sıkıntılarınız belleğimizde. Tüm bu zorluklar içinde bir de yeterli teşviki alamadığınızda dahi özellikle istihdama yönelik çalışmalarınız madalyayla ödüllendirilmeli. Bizler asla kamuoyunda bir dönem algılatılmaya çalışıldığı gibi sermaye, yatırımcı düşmanı değiliz. Bizler biliyoruz ki sizlerle birlikte aynı gemideyiz. Bu nedenle güzel yarınların temelini ele ele vererek atacağımız inancını her zaman taşıyor ve paylaşıyoruz”

 

KOCABAŞ: ÜLKE İÇİN ÇALIŞMAK MUKADDESTİR

 

            Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş da iade-i ziyaret niteliğindeki buluşmada öncelikle CHP Örgütü’nün yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutlarken, konuşmasında şunlara dikkat çekti: “ Sizler gibi değerli, kavgadan yana değil uzlaşıdan yana büyüklerimizin siyaset yapması bizleri mutlu ediyor. Silivri için bir şey yapılacaksa bunu el ele vererek başarabiliriz. Sanayicilik kolay değil. Ama Türkiye’de yaşamak, ayakta kalmak da zor. Lakin siyasette çok kolay değil. İnsanın ülkesi için çalışması çok mukaddes bir şey. Bunun manevi boyutu da hem çok önemli hem de çok zevkli. Hepimiz bu hazzın peşinden koşarak çalışıyoruz zaten. Ben öncelikle sizlerin Kurban Bayramı’nı kutluyor, seçimlerde başarılar diliyorum.”

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol