Silivri Facebook
banner88

TUĞLU: MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ...

                                                                                                                       

       CUMHURİYET HALK PARTİSİ

SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN BÜROSU

 

 

TUĞLU: MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 74. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı anma mesajında “Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyet’i için gösterdiği hedefte yılmadan, yorulmadan azim ve kararlılıkla yürüyeceğimize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda söz veriyor, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 74. yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayınladı. Tuğlu, “Önemli olan 10 Kasım’da matem tutmak değil, Atatürk’ün fikirlerine sahip çıkmaktır” dedi.   

 

TUĞLU’NUN 1O KASIM ANMA MESAJI      

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 74. yıldönümü münasebetiyle yayaınladığı anma mesajında şunları kaydetti: “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurlayışımızın 74. yıldönümünde bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Ancak bizler biliyoruz ki, büyük liderler için matem tutmak değil, fikirlerine sahip çıkmak gereklidir. Bu nedenle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım’ı milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, onun göstermiş olduğu hedeflere ve fikirlerine yönelmek için bizlere verilmiş bir fırsat olarak görmeliyiz. ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir, benim fikirlerimi, duygularımı anlıyorsanız bu kâfidir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de bizlerden beklediği kuşkusuz budur.

            Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muhakkak ki en büyük eseri, kurucusu ve lideri olduğu, Yüce Türk Milleti’yle birlikte el ele verip, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği sergileyerek kurduğu Cumhuriyetimizdir.

Bizler, tam bağımsız ve müreffeh bir gelecek için Atatürk’ün fikirleri ışığında, göstermiş olduğu yolda ilerleyerek bu kutsal mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız. Bu amaç ve hedef uğrunda, bugüne dek inanç ve azimle mücadele ettik. Bundan sonrada, O’nun fikir ve düşüncelerinden aldığımız güçle, daha da büyük bir inanç ve azimle bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize bırakmış olduğu mirasa sonuna dek sahip çıkacağız.

Bu düşünce ve duygularla; ilke ve devrimleriyle hiç sönmeyecek bir meşale gibi aydınlattığı uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için gösterdiği hedefte yürüyeceğimize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda söz veriyor, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

 

 


CHP Silivri İlçe Başkanlığı Basın Bürosu /  İSTANBUL                                                                   Ayrıntılı bilgi için: Tolga EMEK

Tel: 0(212)727 21 20 Fax: 0(212)727 55 31                                                                                                  Gsm: 0 534 451 88 65

Email: [email protected] / chp-1923otmail.com

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol