Silivri Facebook
banner88

TUĞLU, SİLİVRİ CEZAEVİNE ÇAĞIRDI...

Tuğlu: 21. Yüzyıl hukuksuzluğuna sessiz kalmayacağız!

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Ergenekon Davası kapsamında Cumhuriyet Savcısı’nın esas hakkındaki mütalaasını vereceği 13 Aralık Perşembe günü, Silivrili yurttaşları cezaevi önünde toplanmaya çağırdı. Tuğlu, “Bu sürece asla sessiz kalmayacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Savcısı, Ergenekon Davası kapsamında esas hakkındaki mütalaasını 13 Aralık Perşembe günü verecek. CHP Silivri İlçe Örgütü de, cezaevi önünde gerçekleşecek olan hukuksuzluğa karşı tepki eyleminde evsahipliği yapacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bu hukuksuzluğa, bu yargısız infaza dur demek için tüm Silivrili yurttaşlarımızı, tepkilerini ortaya koymak adına Perşembe sabahı Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ ne davet ediyorum” dedi.

 

TUĞLU: 21. YÜZYIL HUKUKSUZLUĞUNA SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Ergenekon Davası kapsamında Cumhuriyet Savcısı’nın esas hakkındaki mütalaasını vereceği 13 Aralık Perşembe günü tüm yurttaşları Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ nde tepkilerini göstermeye davet etti. Tuğlu konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “CHP Silivri İlçe Örgütü olarak Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde bir evsahipliği gerçekleştireceğiz. Daha önce de bu tür faaliyetlerde bulunmuştuk ancak bu sefer ki çok daha anlamlı olacak. Malumunuz, 13 Aralık 2012 Perşembe günü Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını verecek. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden, Ergenekon adı altında 21. Yüzyıl hukuksuzluğuna imza atılan,  delillerin tartışılmadığı, savunma hakkının yok sayıldığı, hukukun değil siyasetin ürettiği kararlara hızla yaklaşmaktayız. Bizler, adalet duygusunun olmadığı, hukukun ayaklar altına alındığı bu sürece asla ve asla sessiz kalmayacak, engizisyon intikamcılığının seyircisi olmayacağız.”

 

“İLÇE BİNASI ÖNÜNDEN ARAÇLARIMIZ KALKACAK”

İşte bu hukuksuzluğa, bu yargısız infaza tepkimizi koymak için tüm yurttaşlarımızı Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ ne davet ediyorum. Silivri Cezaevi’ne gelerek bu tepkimize ortak olmak isteyenler için 13 Aralık 2012 Perşembe sabahı saat 08.00’de ilçe binasının önünden araçlarımız kalkacaktır.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol