Silivri Facebook
banner88

TÜLAY KAYNARCA KARANFİL VERDİ GÖNÜLLERİ ALDI...

KAYNARCA’DAN KARANFİLLİ BAYRAM ZİYARETLERİ

 

Yoğun meclis çalışmalarına rağmen neredeyse haftanın üç gününü Silivri’de geçiren  AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Ramazan Bayramında da Silivrili hemşerilerini yalnız bırakmadı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte Silivri sahilinde bulunan çay bahçelerini ve esnafları ziyaret eden milletvekili Kaynarca vatandaşlara karanfil dağıtıp sohbet ederek bayramlarını kutladı.

 

SİLİVRİ’YE YAPILAN HER HİZMET BİZİM İÇİN BİR BAYRAM DEĞERİNDEDİR

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, köy ve mahalle ziyaretlerinin ardından  İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile Silivri sahilinde gerçekleştirilen bayram ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, “ Bayram boyunca ilçemizde bulunan bütün köy ve mahalleleri ziyaret ettik.  Gittiğimiz her yerde çok güzel bir şekilde ve çok güzel bir ilgi ile karşılandık. Ramazan boyunca kurduğumuz gönül sofralarında da bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle, bayram sevincini ve mutluluğunu da paylaşarak onların, seçimden seçime değil, her zaman yanlarında oluğumuzu bir kez daha gösterdik. Çünkü AK Parti milleti ile, milletin iradesi ile siyaset yapan ve onlarla her zaman istişare eden bir partidir. AK Parti olarak bizler milletimiz için gerçekleştirdiğimiz her projeyi sonlandırdığımızda, verdiğimiz her sözü yerine getirdiğimizde ayrı bir bayram yaşıyoruz. Yaptığımız her hizmet bizim için ayrı bir bayramdır.

 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Bu gün nerdeyse bütün köyden mahalleye dönüşen yerlerin hepsinde doğalgaz var. Birçoğunda çalışmalar devam ediyor. Alt yapılar tamamlandı, tamamlanıyor, içme suyu şebekeleri değişiyor, artıma tesisleri yapılıyor, futbol sahaları yapılıyor, yeni okullar yapılıyor. Bütün bu hizmetler bizim için bir gurur kaynağıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün o güzel sözünü aklımızdan hiç çıkarmıyoruz. ‘ Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir.’ Biz vatanımızı çok seviyoruz. Bu sebeple vatanımıza ve Silivri’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Ramazan ayı boyunca ve Bayram boyunca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan milletvekilimiz Tülay Kaynarca’ya çok teşekkür ediyorum. AK Parti döneminden önce halk seçtiği milletvekillerini bölgelerinde göremeyip yüzünü daha unuturken, Silivri’mizden Ramazan ayı boyunca milletvekillerimiz ve genel başkan yardımcılarımız eksik olmadı. İBB Başkanımız sayın Kadir Topbaş’a da 71 bin kişilik iftar programları için ve Silivri’ye yaptığı hizmetler için çok teşekkür diyorum. Kendisi yaklaşık 12 bin kişi ile gerçekleştirdiğimiz sahil iftarımız sonrası da Silivri’ye gelerek bizleri yalnız bırakmadı. Bu duygularla, bütün Silivrili hemşerilerimizin ve bütün programlarda tek yürek olan ve tam kadro hizmet eden ilçe teşkilatımızın bütün fertlerine, öneki dönem belediye başkanlarımıza, eski ilçe yönetimcilerimize çok teşekkür ediyor, Ramazan Bayramlarının bir kez daha mübarek olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol