Silivri Facebook
banner88

TÜLAY KAYNARCA'NIN CUMHURİYET MORALİ...
CUMHURİYETTE SABAH COŞKUSU

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Sabah Buluşmaları programlarına Pazar günüde devam etti. Programın son durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu. Gerçekleşen programda İlçe Başkanlığı heyeti ile Cumhuriyet Mahallesi Yönetimi bir araya geldi. Programa Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’da katıldı. Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Duran Karagülmez ve ekibi de tam kadro hazır bulundu. Cumhuriyet mahallelilerin katılımının yoğun olması programın daha sıcak ve coşkulu geçmesine sebep oldu.

            Cumhuriyet Mahalle Başkanı Duran Karagülmez’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’da bir selamlama konuşması yaptı. Sözü daha sonra İlçe Başkanı Metin Karakaş alarak Silivri’de muhalefette olmalarına rağmen mevcut belediyeden daha fazla hizmet yaptıklarına vurgu yaparak İBB’de Silivri için hazırladıkları planlar hakkında bilgiler verdi. Karakaş, Mevlana’nın ‘’Bir neslin geleceğini önceki nesiller belirler sözünü hatırlatarak ‘’İşte örnek aldığımız sözlerden biri. Hazırladığımız projeler yarınlarımızı düşünerek gerçekleştiriyoruz. Amacımız İstanbul’un merkezinden Silivri’ye bir nüfus akımı olacağı gerçeğini göz ardı etmeden hazırladığımız projelerle şimdi ve gelecek nesiller için daha yaşanılır bir Silivri oluşturmaktadır..’’ Dedi.

Hayallerin Ötesinde Projelere İmza Attık

            İlçe Başkanı Metin Karakaş konuşmasının sonun da katılımcılara teşekkür ederek sözü Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’ya bıraktı. Kaynarca sözlerine sabahın erken saatlerinde bu kadar coşkulu bir kalabalığın bir araya gelmesinden ve kendisinin de bu ortamda bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayarak Meclis çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirme konuşması yaptı. AK Parti iktidarı ile Türkiye’de Hayallerin ötesinde çalışmalara imza atıldığının vurgusunu yapan Kaynarca ‘’2002 seçimlerinde eğer AK Partimiz iktidar olmasaydı sıfırlanmış devlet kasasıyla ülkemiz şimdi nerelerde olurdu düşünmek bile istemiyorum. Bakın nerden nereye geldik. Sağlık olsun eğitim olsun, savunma sanayi, ithalat ihracat aklınıza gelebilecek her alanda müthiş gelişmeler gösterdik. Hemen yanı başımızdaki Avrupa’da kriz varken bizim ekonomimiz büyümeye devam ediyor. Artık bölgemizde ki ülkelerin fikir aldığı bir ülkeyiz. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemiz ve bölgemiz değil tüm insanlık için bir umut olmuştur.’’ Dedi. Yaptığı konuşmada Silivri’de belediye döneminden de bahseden Tülay Kaynarca İktidar partisi olmamızın avantajlarından Silivri’yi en iyi şekilde faydalandırdıklarını söylerken 2014’te de kaldığımız yerden devam edeceğimizden hiç şüphemiz yoktur kimsenin de olmasın’’ diyerek sözlerine son verdi.

Gerçekleşen toplantı katılımcılarla soru cevap şeklinde sıcak sohbet havasında devam ederek son buldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol