Silivri Facebook
banner88

TUNAY  CHP KURULTAY SESLERİNİ DEĞERLENDİRDİ...

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, dün partinin ilçe binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve yöneticilerle bir araya geldi. “Yeni CHP” söylemlerini değerlendiren Tunay, “90 yıllık partinin yenisi eskisi olmaz.” Dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, önceki gün CHP Silivri İlçe binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve yöneticilerle bir araya geldi. Seçimlerden sonra verdiği “sürekli aranızda olacağım.” Sözünü mazbatasını alır almaz tutmaya başlayan Tunay, sohbet havasında geçen ziyarette, “yeni CHP” söylemlerini ve “kurultay” seslerini değerlendirdi.

Tunay, “Partinin yenisi eskisi olmaz, hele ki 90 yıllık partinin yenisi eskisi hiç olmaz. Yeni CHP denilen şu; artık kadınlara, gençlere çok daha fazla ağırlık veren bir CHP var. 2002’de mecliste 8 tane kadın milletvekilimiz vardı, şimdi bu sayı 20’ye ulaştı. İşte yeni CHP dedikleri bu. Eskiden 30 yaşında vekilimi yoktu, şimdi 3 tane genç milletvekilimiz var. Şimdi Türiye’nin 81 iline giriyoruz.” Dedi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Tunay, MHP’nin CHP’den %1.5-2 oranında oy aldığını iddia etti. Tunay, daha sonra Silivri Belediyesi’ne de ziyarette bulundu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol