Silivri Facebook
banner88

Türkiye Gerçeğini Bilmiyorlar...

SOSYAL HİZMETLERİN GEREĞİ YAPILIYOR
CHP’nin reklamı ile seçim vaadinin çeliştiğini vurgulayan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, “CHP reklamlarında “600 TL vereceğim” diyor, seçim beyannamesinde “Evin gelirini 600 TL’ye tamamlayacağım” diye yazıyor. AK Parti’de sosyal hizmetlerin gereği yapılıyor. Bütçeden her yıl 16 katrilyon sosyal sorumluluklara ayrılıyor. Sosyal hizmetlerin düzeyini maksimum düzeyde yapıyoruz.” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları, önceki akşam Kavaklı’da halkla buluştu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıya mekan yetmeyince bir çok vatandaş yola kadar uzanan alandan toplantıyı takip etti.

SİZE KİM DEĞER VERİYOR?
AK Parti’nin Kavaklılı Silivri Belediye Meclis Üyesi Tamer Akın açılış konuşmasında “Biz slogan değil iş üretiyoruz” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da konuşmasında siyasetin Kavaklı ve Silivri’deki temsili üzerinden CHP’ye eleştirilerini yöneltti. Karakaş, “Kavaklı’da AK Parti dışında hangi partinin meclis üyesi var? Kavaklı’da başka partiden meclis üyesi var mı? CHP neden Kavaklı’dan birini seçilecek sıradan aday göstermedi? Size kim değer veriyor. Siyaset, milletin içinden, özünden insanlarla olur.
Kavaklı’da onların meclis üyesi yok. Silivri’den milletvekili adayı var mı? O da yok. Bakın AK Parti’den bakanların seçilebileceği bir sırada, içimizden, Silivri’den Tülay Hanım adayımız. Yıllardır Silivri’de CHP’nin bayrağını taşıyanlara “Siz milletvekili olamazsınız” dediler. Cezaevinden farklı vilayetlere aday seçiyorlar. Silivri’ye verdikleri değer bu. Silivri’nin sorunlarını bilen var mı? Yok. Bunu samimiyetimle söylüyorum ki, keşke CHP ve MHP’de Silivri’den seçilebilecek sıradan aday olsaydı. CHP’nin Hakkari’de kimlerle işbirliği, dirsek teması içinde olduğunu hepiniz gördünüz. Sizi adam yerine koymayanlar, buranın derdine çözüm bulamaz” dedi.

KARAKAŞ, CHP’YE YÜKLENDİ
Konuşmasına CHP’nin seçim vaatleri ve Özcan Işıklar’ın köy ve mahalle konuşmaları ile ilgili devam eden Metin Karakaş, “Düne kadar 2B arazileri bedava verilecek diye iptal ettiren CHP değil miydi?
Biz kendi dönemimizde köylerin çöplerini de topluyorduk, temizliğini de yapıyorduk ve bun u yaparken kimseden bir şey istemiyorduk. Şimdi İBB’den bir karar çıkarttık ve orman köylerinin temizliği için her ay Silivri Belediyesi’ne 42 milyar ödeme yapılıyor.
2 yıldır 1/1000’lik planları yapmadılar veya yapmak istemiyorlar. Sonra da kalkıyorlar, “İBB yıkacak, edecek” diyorlar. İyi olursa ben yaptım, kötü olursa İBB diyorlar ama bu halkı artık kandıramazsınız.
Bize ülkeyi sattılar diyorlar ama Silivri Belediyesi’nin kaç arsa sattığı ortada. Biz mahkemeye başvurduk da, bir kısım arazinin satışını durdurduk.
Kavaklılı çocukları personel fazla diye İstanbul’a Tarım Müdürlüğü’ne gönderiyorsun ama yandaşlarını Çorlu’dan, Ataköy’den servislerle Silivri Belediyesi’ne işçi olarak taşıyorsun. 40 kişi dışarıdan niye geliyor? Niye samimi olmuyorsun?
Meydan düzenlemeleri için 15 trilyon kredi aldı. Hani nerede Kavaklı’nın meydan düzenlemesi? Selimpaşa’da ne vardı? Meydanları söküyor, bozuyor. Her yıl 1,5 trilyon faiz ödüyorlar. Nasılsa biliyor ki 2014’te AK Parti gelecek, her şeyi düzeltecek. O yüzden rahat rahat harcıyorlar. Silivri Belediyesi’nin borcu 82 trilyona ulaştı.
Belediyeye 80 tane cep telefonu alıyorlar. Her 6 personelden 1’inde cep telefonu var. Sadece geçen yıl 118 milyar lirayı balık lokantası faturası olarak ödüyorlar. 750 milyarı lokanta ve otel masraflarına ödüyorlar. Bunların hepsini tespit ettik ve suç duyurusunda bulunacağız.
Yağmurdan sonra ormanda patlayan mantarlar gibi, seçim zamanları yalan ve iftiralarla karşınıza çıkıyorlar. Referandumda da o kadar iftira attılar da ne oldu?” şeklinde konuştu.

KİM DAHA ATATÜRKÇÜ?
Karakaş, AK Parti’nin 2023 vizyonundan bahsederek devam etti ve konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biz cumhuriyetimizin 100. yılını vizyon belirliyoruz. Kim cumhuriyete, Atatürk’e, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere sahip çıkıyor. Çalışacaksın, yeri geldiğinde de Amerika’da da, İsrail’de de masaya yumruğunu vuracaksın. Atatürkçülük, cumhuriyetçilik budur ve genç nesil bizi daha cumhuriyetçi, daha Atatürkçü gördüğü için AK Parti’yi tercih ediyor”

SİLİVRİ’YE BAKINCA HER TARAF TERK EDİLMİŞ GİBİ DURUYOR
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasına, “Biz ilk sınavımızı 2004 yılında verdik. İlçemizde çok ciddi, vizyon projelere imza attık. Bize oy veren, vermeyen herkes bu hakkı teslim eder. O efsane döneminde ekip ruhuyla bunu başlardık.” diyerek başladı.
Belde belediyelerinin kapatılmasının “Bir Türkiye gerçeği” olduğunu vurgulayan Tülay Kaynarca, Silivri gibi yüzölçümü büyük diğer ilçelerin organizasyon yapısını başarıyla sağladığına dikkat çekti ama Silivri Belediyesi’nin bu konuda başarılı olamadığını söyledi. Kaynarca, “İstanbul’da bir çok belde belediyesi kapatıldı, hatta yeni ilçeler kuruldu ama onlar sistemini kurdu ve her belde, köyde bir başka belediye varmış gibi çalışıyor. Silivri’ye bakınca her taraf terk edilmiş gibi duruyor. Buraya geldiklerinde sorun lütfen? 2 yılda ne yapıldı? Kavaklı niye ihmal edildi? Yeni dönemle ilgili ne yapılacak?”
 
SOSYAL HİZMETLERİN GEREĞİ YAPILIYOR
CHP’nin reklamı ile seçim vaadinin çeliştiğini vurgulayan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, “CHP reklamlarında “600 TL vereceğim” diyor, seçim beyannamesinde “Evin gelirini 600 TL’ye tamamlayacağım” diye yazıyor. Çalışmadan, emek üretmeden kim, hangi kaynak bu vaatlere dayanır? Hak, hak sahibine teslim edilmeli. AK Parti’de sosyal hizmetlerin gereği yapılıyor. Bütçeden her yıl 16 katrilyon sosyal sorumluluklara ayrılıyor. Sosyal hizmetlerin düzeyini maksimum düzeyde yapıyoruz.” dedi.

TÜRKİYE GERÇEĞİNİ BİLMİYORLAR
Muhalefetin seçim beyannamelerinde AK Parti’nin yaptıklarının sanki yapılmamış gibi vaat edildiğini belirten Tülay Kaynarca, “Biz sçeim beyannamemizde yaptıklarımızı, ilk 4 yıl içinde yapacaklarımızı ve 2023 vizyonumuzu anlatıyoruz. Biri kalkıyor zaten yapılan Konya-Ankara hızlı tren hattını yapacaklarından bahsediyor, biri kalkıyor zaten var olan Adalet Meslek Yüksek Okulları’nı kurmaktan bahsediyor. Türkiye gerçeğini maalesef bilmiyorlar. Bizde yanlış eksik aktarım yok. Yaptığımızı ve yapacağımızı anlatıyoruz. Keşke diğer partiler de bu şekilde karşınıza çıksa. Silivri’den bir kardeşiniz olarak seçildiğimde de yine sizinle birlikte olacağım, Ankara’da da aynı çalışmayı, prensipleri uygulayacağım. Meclis görevi sırasında sizin içinizde olamadığım zaman da bir telefon kadar yakınınızda olacağım” dedi
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, toplantının ardından diğer kahveleri de ziyaret ederek halkla selamlaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol