Silivri Facebook
banner88

Türkyılmaz ile devam...
 
Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Şenol Türkyılmaz yeniden başkan seçildi. MHP ilçe kongresine MHP Milletvekili Ümit Şafakta katıldı.
 
Milletvekili Şafak kongrede yaptığı konuşmada AK Parti hükümetini eleştirerek Türkiye’nin Gelişmesi için marka marka üretmelidir. Bu gün Almanya, Japonya markalar üreterek bu günkü konumlarındadırlar.
 
Mayın tasarısına da değinen Şafak;
"misakı milli hudutlarımızın başkalarına verilmesi ihanet yasasıdır. Hükümet bu tasarıdan bir an önce vazgeçmelidir tasarının iptalini gerçekleştirmelidirler." dedi.

Şafak ekonomik kriz konusuna da değinerek başbakanın “teğet geçti” söylemine atıfta bulunan Şafak; evet teğet geçmiştir. Ama bu teğet Şaban Dişli’yi, mısır tüccarlarını, Dengir mir Mehmet Fırat’a teğet geçmiştir. Aynı kriz işçini ve esnafın kalbini delerek geçmektedir. Hiçbir dönemde bu kadar fütursuzca yolsuzluk yapılmamıştır. 2011 seçimlerine şimdiden sıkı sıkıya çalışıp bu gidişe dur demeliyiz. Bu da sizlerin ustun gayretleri ile olacaktır dedi.
 
Yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Şenoğlu Türkyılmaz, Kan Demirkol, Abdullah Dıp, Bılhan Ahçıoğlu, Kamil Bilici, Lokman Uçar, Pelin Ener, Hasan duran, Yıldırım Aşkın, İsmail taşkın, Turgut Lapçin, Erdoğan Ölçüm, Ferhat Yıldız, Ahmet Öztürk, Hasan Gündoğdu dan oluşuyor.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol