Silivri Facebook
banner88

ÜÇ MAHALLEDE ÜÇ AYRI GÖNÜL SOFRASI...

ÜÇ MAHALLEDE ÜÇ AYRI GÖNÜL SOFRALARI KURULDU

 

İBB Sokak iftarları kapsamında, Silivri’nin Yolçatı, Çeltik ve Seymen Mahallelerinde gönül sofraları kuruldu. Üç ayrı mahallede aynı ada kurulan sofralarda yaklaşık  2 bin 500 vatandaşımız oruçlarını açtı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu,  AK Partili Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı iftarlarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 

BİZİM GÖNÜLLERİMİZDE SINIR YOK

 

Yolçatı, Çeltik ve Seymen mahallelerinde düzenlenen iftarlarda birer konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Ramazan ayı boyunca 48 ayrı yerde, toplamdan 71 bin kişi ile bu iftarlarımız gerçekleştiriyoruz. Kurulan bu gönül sofralarında komşular bir araya geliyor, akrabalar, arkadaşlar bir araya geliyor. Kısacası bu sofralar birlik ve beraberliğimizin pekişmesini, komşuluk hakların yerine getirilmesini sağlıyor. Bu birlik ve beraberlik, bizleri bir birimize düşürmek isteyenlere en güzel cevaptır. Biz bu gönül sofralarını sadece Silivri’de kurmuyoruz. Yaklaşık 6 bin kişilik bir iftarı da Bulgaristan’daki soydaşlarımızla gerçekleştireceğiz. Aramızda sınır kapıları olabilir ama bizin gönüllerimizde sınır yok. Orada ki Müslüman kardeşlerimizle, soydaşlarımızla tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir araya gelerek birlikte oruç açacağız. Onları unutmadığımızı, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki, onlar bizim varlığımızdan güç alıyor, bizlerle birlikte olmaktan, onur ve gurur duyuyorlar.

 

 

ARTIK KÖYLERİMİZ DEĞİL YAŞANABİLİR MODERN MAHALLELERİMİZ VAR

 

Bundan 5 yıl önce buraya gelsem ve size ‘Seymen’e, Yolçatı’ya, Çeltik’e doğalgaz gelecek desem inanır mıydınız?  Seymen de şu anda boşta olan okulumuzu Sağlık Meslek Lisesi yapacağız desem inanır mıydınız? Bunların hepsi bir bir gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor. Artık köylerimiz birer modern mahalleler haline dönüştü. Alt yapıları, içme suyu şebeke hatları, arıtma tesisleri, asfalt yolları ve en önemlisi doğalgazı  ile köylerimiz yaşana bilir modern mahallelere dönüştü. Ben ne zaman  kapısını çalsak bizleri boş çevirmeyen ve sizlere bu hizmetlerimizi getirmemize vesile olan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Bu sofralarda onun ikramı, bu birlik ve beraberliğe o vesile oluyor. Kısacası bu ülkede taşı taş üstüne koyan herkesi, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, İBB Başkanızı Allah başımızdan eksik etmesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun diyor Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol