Silivri Facebook
banner88

VEFA İFTARINDA HALK VE VEKİLLERİ BİR ARAYA GELDİ...

VEFA İFTARINA 2 VEKİL 4 BİN VATANDAŞ KATILDI

 

İBB Açık hava iftarları kapsamında, Silivri Alibey Mahallesi’nde yaklaşık 4 bin vatandaşında katıldığı Vefa İftarı düzenlendi. Vefa iftarına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Bülent Turan, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu  Üyesi A. Bilal Kıymaz, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun, Önceki dönem Silivri Beleye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ve AK Parti Silivri İlçe teşkilatında bu güne kadar alt ve üst kademede görev yapmış partililer katıldı.

 

BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVABI SİZLER VERİYORSUNUZ

 

Vefa iftarında açılış konuşması yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kurulan gönül sofralarında bir araya gelen binlerce vatandaşın, ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere çok güzel bir cevap verdiğini ifade eden Karakaş şöyle devam etti; “ Ben öncelikle burada yaklaşık 4 bin kişi ile bu muhteşem manzarayı bizlere yaşattığınız için sizlere çok teşekkür diyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu huzuru ve güveni bozmaya kalkışanlara bu manzaralarla en güzel cevabı sizler veriyorsunuz. Düzenlediğimiz her iftarda böyle güzel katılımlarla sizlerin teveccühlerine mazhar oluyoruz. Çünkü biz hiçbir zaman milletini dışlayan, milletini merkezine koymayan bir siyasi parti olmadık.  Biz her zaman milleti ile iç içe, her zaman yanında olan bir parti olduk.  Milletvekillerimizle beraber hep sizlerle iç içe olduk. Sizin dertlerinizle dertlendik, sizlere hizmet ettik. Bunun içinde bu millet bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. O meydanları bu ülkeyi bölmek için dolduranlara karşı,  böyle güzel bir şekilde birlik ve beraberlikle çok güzel bir cevap vermiş oluyor.

 

PAZAR GÜNÜ 10 BİN KİŞİLİK İFTARA DAVETLİSİNİZ

 

Silivri’de Ramazan bittiğinde yaklaşık 71 bin kişi ile bu iftarlarımızı tamamlamış olacağız. Bu Pazar Silivri sahilinde yaklaşık 10 bin kişi ile muhteşem bir iftar programı yapacağız. Bu iftarımıza, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu vermek için hepinizi davet ediyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizim kardeşliğimizi hiçbir şekilde bozamayacaklar. Bizler sadece Silivri’de değil, Çanakkale’de kurduğumuz iftarda da, 6 Ağustos’ta Bulgaristan da ki soydaşlarımızla yapacağımız iftarla da bu birlik ve beraberlik mesajını bir kez daha vereceğiz. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bizleri Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına ulaştırsın.

 

 

BİZİM DERDİMİZ BU ÜLKEDE HUZURU VE KARDEŞLİĞİ SAĞLAMAK

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Değerli hemşerilerim. Ramazan ayı bizler için çok farklı bir anlamı, çok farklı bir medeniyeti hatırlatıyor. Bu sofralarda otururken, kadını, erkeği, yaşlısı genci, zengini fakiri ile hep beraber bir sofraya oturmanın, aynı çorbaya kaşık sallamanın keyfini yaşadık. Bizim bir derdimiz var. Biz istiyoruz ki nasıl ki Silivri’mizin bu güzel mahallesi, bu güzel ortamı oluşturmuşsa, bu ülkenin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde aynı sofralar oluşsun, oralarda da kan dökülmesin, kardeşlik birlik ve beraberlik oluşsun istiyoruz. Çünkü Ramazan bizim için rahmettir, berekettir, kardeşliktir, komşuluktur. Teşkilatımızın eski mensupları da buradalar. Onları görmekten büyük onur ve gurur duydum. Çünkü bu parti vefasıyla güzel bir parti, çünkü bu parti vefa duymayana vefa duyulmaz diyerek, ahlakın, erdemin, bir unsuru da vefa dır diyen bir parti. Bu duygularla teşkilat mensuplarımızla ve sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumu bir kez daha ifade ediyor. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

 

Bülent Turan’ın ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise konuşmasında, “ Bu gün vefa iftarında bir aradayız. Masaları dolaşırken, dünden bu güne partimize emeği geçmiş bir çok kademe de görev almış kardeşlerimizi gördüm. Dostluk, sevgi ve saygı ile başlar ama vefa ile devam eder. Devamının özünde vefalı olmak vardır. Bu gün hepinizi burada görmekten mutluluk duydum. Hoş geldiniz sefa geldiniz. İstanbul’un her noktasında tıpkı burada olduğu gibi gönül sofraları kuruluyor. Evlerinizde çok daha güzel yemekler yapabilir daha güzel sofralar kurabilirsiniz. Ama bu sofralara gelerek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi gösteriyorsunuz. Akrabalarınızla, komşularınızla, beraber bu gönül sofralarını dolduruyorsunuz. Ramazan ayının bereketi ve rahmet ile  dünya üzerinde bizlerden dua bekleyen, Mısır’da ki, Suriye’deki, Filistin’deki ve daha bir çok Müslüman ülkelerde ki kardeşlerimize de dua etmeyi unutmayalım. Ben bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.” dedi. Daha sonra yapılan iftar duası ile program sona ererken, Milletvekilleri ve AK Partili heyet kahvehane ve derneklerde vatandaşlarla çay sohbeti gerçekleştirdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol