Silivri Facebook
banner88

YALANCININ

YALANCININ “ONUR”U!!

 

Chp Gençlik Örgüt başkanının, Ak Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren hakkında yaptığı talihsiz açıklamayı büyük bir esefle okumuş bulunmaktayız. Kendisi hem Ak Parti’nin siyasi yapısından habersiz; hem de bulunduğu durumun acziyeti içinde haddini aşan sözler sarf etmiştir.

 

Ak Parti kurumsal bir partidir. Bu açıdan CHP gibi değildir. Bir mahalle sorumlusu ilçe Gençlik kolları tarafından atanır. İlçe gençlik kolları da belediye başkanı tarafından atanmaz; seçimle iş başına gelir!

 

Bu sebeple; Gençlik Kolları Başkanımız Ferhat Gezeren’in de daha önce açıkladığı gibi; partinizin rozetini takarak “Selimpaşa Ak Parti Mahalle Başkanı” olduğunu iddia ettiğiniz ve gazetelerde çıkan haberi tekzip etmediğiniz Doğan Yazıcı beyefendi; kısa bir dönem bizimle görüşmelerde bulunmuştur.  Hiçbir zaman Gençlik kolları başkanlığımızca mahalle başkanlığı görevine atanmamıştır. Belge diye sunulan danışma meclisi; dönemin mahalle ana  kademesi tarafından organize edilmiş; söz konusu şahıs gençlik kolları üyesi vasfı ile bir konuşma yapmıştır.

Bu minvalde açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanımız Ferhat Gezeren; “ Bu kardeşimiz, geçtiğimiz yıllar da istişarelerimize muhatap olmuş ve kendisiyle görüşmeler yapılmıştır. Çok kısa bir dönem iletişim kurduğumuz Doğan YAZICI kardeşimiz, Selimpaşa mahalle sorumluluğuna RESMİ olarak hiçbir zaman atanmamıştır” demiştir.

Yakın zamandan örnek vermek gerekirse;  8 Ocak 2013 tarihinde Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılarak Ana Kademe İlçe başkan yardımcılığı görevini üstlenen Rıfat Kutlu’dan sonra 4 ay boyunca İlçe başkanlığını; Gençlik Kolları Başkanımız Ferhat Gezeren’in seçilmiş yönetim kurulu üyesi olmasına ve görevi  vekaleten  üstlenmiş olmasına rağmen, İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin 18 Mayıs 2013 tarihinde ki resmi atamasına kadar bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmamıştır. resmi atamanın gerçekleşmesinin ardından 23 mayıs 2013 tarihinde yerel basın aracılığı ile göreve başladığımız kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Yukarda ki örnekte de olduğu gibi, Adalet Ve Kalkınma Partisindeki tüm işleyiş; belli bir kural, kaide ve nizam içerisinde gerçekleşmektedir.  Bu durumu; 80 yıldır kurumsallaşamamış Chp’nin örgüt mensuplarının havsalalarının almaması normaldir!

 

 

Chp gençlik örgütü başkanının çirkin ve hezeyan içinde yapmış olduğu açıklamalar bununla da kalmamıştır.

Kendilerinin Ak Parti bayrak ve pankartlarından duydukları rahatsızlık sonucu yaptıkları çirkin provokasyonlar Silivri halkının belleğinde hala tazedir.

Zira hala mahkeme safhasında bulunan ve suçüstü yakalandıkları pankart kesme eylemleri akıllardan çıkmış değildir.  Belediyeye ait 34 SP 273 plakalı araçla Ak Parti pankartlarını keserken suçüstü yakalanan Chp Gençlik örgüt elemanları her ortamda provokasyonlarına devam etmekte; ancak Ak Parti Silivri Gençlik Kolları’nın aldığı siyasi terbiye gereğince; bahsedilen örgüt mensuplarına itidalli yaklaşılmaktadır.

Hatta programlarımıza provokasyon amacı ile  Chp örgüt mensuplarınca gönderilen Lise öğrencisi reşit olmayan kız çocukları bile; Ak Parti Silivri Gençlik Kolları tarafından korunmuş, yaşları dolayısı ile afişe edilmemiş ve bir zarar görmemeleri sağlanmıştır.

 

Şimdi Anıl Onur adlı örgüt başkanına soruyoruz:

 

1-     Yerel Gazete ve internet sitelerinde yer alan ve Doğan Yazıcı için kullanılan “Ak Parti Selimpaşa Gençlik Kolları Başkanı” ifadesini tekzip ettiniz mi? Etmediyseniz yalancı mısınız?

 

2-     Ak Parti pankartlarını kestiğiniz için suçüstü yakalanıp şahsınız ve örgütünüzün diğer mensupları Ak Parti tarafından mahkemeye verilmedi mi?

 

3-     Ak Parti tarafından hazırlanan Hadis-i Şerif içerikli pankartları kopartıp parçalayarak yerine Chp pankartları asan kimdir? Chp’nin pankartlarını Silivri’nin çeşitli yerlerine Chp Gençlik örgütü asmıyorsa kimler asmaktadır?

 

 

4-     AK Parti Gençlik Kolları Selimpaşa Mahalle teşkilatının hazırladığı “çıkışta mahalleye gel” adlı programa Lise örgütünüzde bulunan reşit olmayan kız çocukları (isimleri bizde saklı)  hangi amaçla gönderilmiştir? Gerçekleştirmeye çalıştıkları provokasyon nasıl engellenmiştir?

 

 

Chp örgütleri genel merkezinden en alt kademesine kadar kaos, provokasyon ve huzur bozuculukla kendilerini ifade ettikleri için yapılan açıklamalar bizleri şaşırtmamıştır.

 

Ak Parti Silivri Gençlik Kolları başkanımız sn. Ferhat Gezeren için kullanılan ifadeler ile ilgili hukuki haklarımızın saklı olduğunu tekrar belirtir;

 

Tüm kamuoyuna saygılarımızı sunarız.

 

 

             AK PARTİ SİLİVRİ

 GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLI?I

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol