Silivri Facebook
banner88

Yavuzcan'dan anlamlı ziyaret
CHP başkan aday adayı Mali Müşavir Ertuğrul Yavuzcan, dün Atatürk’ün 70.ölüm yıldönümü dolayısıyla, Atatürkçü Düşünce Derneğine bir ziyarette bulundu. Yavuzcan’ı ADD Silivri Başkan Vekili Av. Süleyman Yalçıntaş karşıladı.
 
Ziyarette Yavuzcan şu değerlendirmelerde bulundu : “Silivrili gençlerle birlikte sizinle burada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. ADD Mustafa Kemal Atatürk’ü demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak ve devrimlerini koruyup geliştirerek, topluma ve genç kuşaklara iletmede çok önemli bir sosyal sorumluluk yüklenmektedir.
Değerlerimize sahip çıkmak ve bunları geleceğe aktarmak aynı zamanda ülkemizin istikbali için de son derece önemlidir. Bu anlamda yapılan zamanda ülkemizin istikbali için de son derece önemlidir. Söz konusu yönde yapılan tüm çalışmalara saygı duyuyor ve destekliyoruz. Biz Silivri’yi seviyor ve Silivri’mizin çağdaş, uygar, kaliteli yaşam standartlarına sahip bir şehir olduğunu hayal ediyoruz. Bu yolda önemli kılavuzumuz Atatürkçü Düşünce ve Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ne hediye ettiği çağdaş kazanımlar olduğunu biliyoruz. Kaliteli şehir anlayışı herkesin birbirine saygı gösterdiği ve her bireyin yaşam standartlarının arttığı, ferah, temiz güvenli şehircilik anlayışıdır. Bunun için sosyal alanlardan güvenlik uygulamalarına kadar pek çok yeni politikaya ihtiyaç var. Bu alanda temiz siyasete ve yeni bir soluğa duyulan ihtiyacı da görüyoruz. Bugün 10 Kasım. Bu vesileyle büyük Ata’mızı bir kez daha anıyoruz. Onu en iyi anma yolunun onun hedeflerini hayata geçirmek olduğunu düşünüyoruz. Atatürk gençlere güvenmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet etmiştir. Bu bağlamda Atatürkçü Düşünce Derneği’ne çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerini desteklediğimizi bildiriyoruz.”
ADD Silivri Şube Başkan Vekili Süleyman Yalçıntaş, ziyaret sonunda Yavuzcan ve beraberindeki gençlere teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol