Silivri Facebook
banner88

Yeni parti çalışmaları hızlandı
 
HABER: Melis AVCI
 
Gazeteci Tuncay Özkan öncülüğünde başlatılan Bizkaçkişiyiz hareketinde, Özkan’ın sahibi olduğu Kanaltürk’ü satmasıyla dağılmalar yaşanmıştı. Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu Silivri Temsilciliği başkanlık görevini üstlenen Selçuk Sokur ve Başkan Yardımcılığı görevini yapan Ramazan Işıklar da bu sebeple istifa ettiği iddia edilmişti.
 
Şimdilerde, Tuncay Özkan’ın yeni bir oluşum içine girerek, partileşme yolunda hızlı adımlar attığı öğrenildi. Silivri’de de örgüt çalışmaları yaptığı öğrenilen Tuncay Özkan’ın CHP eski İlçe Başkanı Teoman Aydan’a ilçe başkanlığı için teklif götürdüğü, Aydan’ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
 
Aydan “Parti kurma çalışmasının içindeyim”
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Teoman Aydan “Henüz kesinleşen bir şey olmadığı için açıklama yapmak istememiştim. Ben zaten Bizkaçkişiyiz sivil toplum platformunun bir üyesiydim. Bana kurulacak parti için ‘Silivri’de sen öncü olur musun?’ dediler. Ben de sıcak baktım ve şu an parti kurma çalışmalarının içindeyim. Olaylar resmiyet kazandığı zaman bir basın açıklaması yapacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol