Silivri Facebook
banner88

Yılmaz: 1 Vekilin Bile Çok Büyük Önemi Var...

Silivri’de hemşehrilerine seslenen AK Parti Ordu Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Enver Yılmaz, “Türkiye’nin 1980’de askeri vesayetle hazırlanan anayasadan sivil anayasaya geçebilmesi için, 1 vekilin bile önemi çok büyük. Sizinle gurbette aynı duyguyu, aynı psikolojiyi yaşayan bir kardeşiniz olarak, partisi ne olursa olsun bütün kardeşlerimizin desteğini bekliyorum.” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Enver Yılmaz, Silivri’de yaşayan hemşehrileri ile önce Selimpaşa’da, ardından Silivri Ordulular Derneği’nde buluştu. Silivri Ordulular Derneği’nde yapılan toplantı, dernek başkanı Sezai Kuru ve AK Parti’nin Ordulu Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya’nın selamlama konuşması ile başladı.

“GENEL BABA”LARINI BİLİYORSUNUZ
Toplantıda Ordulular’a hitap eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, özellikle anayasa değişikliği konusuna vurguda bulundu. Karakaş, isim vermeden Süleyman Demirel-CHP ilişkisine de göndermede bulunarak “Sayın Başbakanımız, maddi vaatlerde bulunsaydı kimse ses çıkarmazdı ama sivil anayasa hazırlığı söz konusu olunca, belli güçler O’nun önünü kesme noktasında karşısında duruyor. Sivil anayasanın karşısında duranların “Genel Baba”larının kim olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz” dedi.

“1 GELİNİMİZ, 1 KARDEŞİMİZ VAR”
Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan da konuşmasında CHP’nin bugünkü vaatlerinin 2 yıl önceki seçimlerdeki vaatleriyle paralelliğine dikkat çekti. Turan, “CHP 2 yıl önce de Silivri’de içi boş vaatlerde bulundu. Bugün geldiğimiz noktada Silivri’nin 2 yılı heba oldu. CHP’nin bugünkü vaatleri de, 2 yıl önceki vaatleri gibi içi boş söylemlerden oluşuyor. Biz, Silivri’nin geleceğini düşünerek hareket ettik. Şanslısınız, sizin 1 gelininiz (Tülay Kaynarca), 1 kardeşiniz (Enver Yılmaz) bu bölgeden seçilerek mecliste olacak. Silivri bugün kaybetmiş olsa dahi gelecekte mutlaka kazanacaktır ve güçlü desteğinizle Silivri’nin yarınları daha aydınlık olacak” şeklinde konuştu.

“BÖLGESEL GÜCÜ AKTİF HALE GETİRMEK İÇİN BURADAYIM”
AK Parti Ordu Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Enver Yılmaz, “İstanbul’da Ordu’dan daha büyük bir Ordu olduğunu gördüm. Bu bölgesel gücü aktif hale getirmek için buradayım” vurgusunda bulundu. Hemşehrilerinden destek isteyen Enver Yılmaz, “Bu dönem 1 vekilin bile çok büyük önemi var. Türkiye’nin 1980’de askeri vesayetle hazırlanan anayasadan sivil anayasaya geçebilmesi için, 1 vekilin bile önemi çok büyük. Sizinle gurbette aynı duyguyu, aynı psikolojiyi yaşayan bir kardeşiniz olarak, partisi ne olursa olsun bütün kardeşlerimizin desteğini bekliyorum. Sayın Başbakanımızın ustalık döneminde, ülkemizin huzur ve istikrarının devamı için desteğinizi istiyorum.” ifadesini kullandı. 
 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol